Birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı festivalde Ekin Uzunlar, İsmail Türüt, Onay Şahin, Hülya Polat, Hızır Dinçer, Nuray Aksoy, Hilmi Yerekaban, Uğur Albayrak, Furkan İlyas Derya, Erkan Yeşilyurt, Serkan Sevdakar ve İslam Yıldız gelen misafirlere resital sunarken sunucu Fatma Şentürk ise dört güne damga vurdu.

Dört gün dört gece süren şölende tam 3 ton hamsi ikramı yapılırken, Trabzon kültürü, tarihi ve sanatı da gelen misafirlerin görseline sunuldu. Tarihçi yazarlar Ali Karaca, Haşim Albayrak ve İbrahim Hakkı Gündoğdu Trabzon söyleşileri ile Küçükçekmece halkını tarihe doyurdular.

Bu muhteşem şölende bürokrasi, siyasi ve STK başkanları da Küçükçekmece Trabzonlular derneğini yalnız bırakmadı. Küçükçekmece belediye başkanı Kemal Çebi, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İyi parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Hayrettin Nuhoğlu festivale katıldılar.

Küçükçekmece Trabzonlular Derneği başkanı Hafız Şirazi Kaba HaberTS mikrofonlarımıza şu açıklamalarda bulundu.

Kaba,"Bizler Trabzon ve Trabzonspor için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz ben ve ekibim tam iki aydır bu muhteşem şölen için gece gündüz çalıştık görüyorsunuz ki İstanbul’da yaşayan binlerce Trabzonluyu buraya toplayabildiysek bu bize yeter gerçekten gurur verici bir dört gün yaşadık hemen hemen her gün alanımız tıklım tıklım doldu çok güzel tepkiler aldık inşallah Rabbim ömür verirse bu festivallere devam edeceğiz" dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

b6f6fc3d-0450-4426-9bcc-2e910c26aee9

Editör: Haber TS