TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK BAŞARI

Trabzonspor’un Beşiktaş maçının galibiyetinin gölgesinde kalmaması gereken bir başarı daha var. Sevindirici gelişmeyi Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı ve Medya İletişim Sorumlusu Ulaş Özdemir sosyal medya hesabından aktardı. Trabzonspor’un sezon başında hazırladığı keşanlı forma tanıtım filmi izlenme sayısı milyonları aştığı için büyük sevinç yaşamıştık. Bir de ne Trabzonspor’un muhteşem kurguyla hazırladığı tanıtım filmini 1.4 Milyar kişi izlemiş. Ulaş Özdemir, dünyaya teşekkür etmiş. Emeği geçenleri de etkiletlemiş.

Bizler de Trabzonspor’u 1.4 milyar kişiye izletenlere teşekkürler edelim… 

Teşekkürler: Ulaş Özdemir, Can Karyağdı, Sevecen Tunç, Sedat Aygün, Süleyman Karaca, Nuri Bekar, Alaattin Kazancı, Levent Tan, Ahmet Karaosmanoğlu

BAŞARILAR ŞAMPİYON İSHAKLI KÖYÜ

Bu sabah sitem dolu bir telefon aldık. Telefon, Trabzon’a bin km uzaktan gelmişti. Kendilerine yer vermediğimiz için sitemlerinde de haklıydılar. Öncelikle böyle bir güzelliği sizlere geç aktardığımız için özür dileriz. Trabzonspor’a olan sevdalarıyla İstanbul’da bir köyü adeta Trabzon’a çevirmişler. Beykoz İshaklı Köyü’ne girdiğinizde kendinizi Trabzon’da gibi hissediyorsunuz. Trabzonspor’un maçlarının olduğu gün köyde hayat duruyor.  İshaklı Köyü, bu yıl bordo-mavi renklerden takımını da kurdu. İlk kupasını da kaldırdı. İshaklı Köyü Spor Kulübü’nü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.   Renklerini Trabzonspor’dan alan İshaklı Köyü’nün insanlarının maddi ve manevi desteğiyle ayakta kalmaya çalışan İshaklı Köyü takımına umarız dünyanın dört bir yanından destek gelir ve nice başarılara daha imza atılır.

SADRİ ŞENER'DEN TOLUNAY KAFKAS'A TAŞ!

Geçtiğimiz günlerde Kulis Meydanı’nda dile getirmiştik, Sadri Şener’in Tolunay Kafkas’a olan kırgınlığı ve kızgınlığını. 2010-2011 sezonu başkanı Sadri Şener dün yaptığı açıklama ile Tolunay Kafkas’a isim vermeden göndermesini yaptı. Hatırlanacağı üzere Tolunay Kafkas, Sadri Şener’in dostluğu çok eskiye dayanıyordu. Tolunay Kafkas bu dostluk sayesinde Trabzonspor’a geldi ve Şener’in sayesinde Trabzonspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzalatılmıştı. Sadri Şener, görevinin sonuna gelmişken Tolunay Kafkas’a 3,5 yıllık bir güzellik yapmış ve Trabzonspor’un hocası olmasını da olmasını sağlamıştı. Sadri Şener, Tolunay Kafkas’ın kulübü mahkemeye vermesi ve parayı da icra yoluyla talep etmesinden oldukça rahatsız olmuştu. Tolunay Kafkas’ın Sadri Şener’i de dinlememesi eski başkanı oldukça kızdırmıştı. Sadri Şener’in,” Yönetim Ünal Karaman’ın arkasında durmalıdır. Ünal Karaman’a borcun olduğunda seni icraya vermez. Bunlar, teknik adamlar için kriter olmaya başladı. Hakikaten iyi bir Trabzonsporlu. Ünal Karaman’ın her zaman yanındayım.” Sözlerine de aynen katıldığımızı belirtmek isteriz.


OLMADI HAMİ MANDIRALI BU KARE YAKIŞMADI!

Olmadı yar böyle olmadı… Hami hoca sana Fenerbahçe forması sana hiç yakışmadı! Bir halı saha maçı da olsa, giymemeliydin Fenerbahçe formasını üzerine. Ogün Temizkanoğlu ve Şenol Ustaömer’den farkın olmalıydı. Dozer Cemil’in izinden gitmeliydin. Trabzonspor’un alt yapısından yetişen ve 90’lı yıllarda Fenerbahçe forması giyen Trabzonlu Şenol Ustaömer mi seni ikna etti yoksa, Trabzonspor’un altyapısında yetişip Trabzonspor’da yıldızı parlayıp Fenerbahçe’ye giden Ogün Temizkanoğlu mu bilmiyoruz. Ama şunu biliyoruz ki, Trabzonsporlu taraftarlar seni Fenerbahçe formasıyla gülerek poz verirken görünce kendi kalesine gol yemiş kadar üzüldü. Bu vesileyle, futbolculuk kariyerini erken sonlandıran profesyonel efsane futbolcumuz Cemil Usta’yı da analım. Her ne kadar profesyonel olsanız da "Ben Trabzonspor kaptanıyım. Başka bir kaptanın arkasından nasıl sahaya çıkarım."  Diyebilmektir Trabzonspor’u kalpten sevmek…

TRABZONSPOR FİYAT POLİTİKASI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Trabzonspor’un en büyük sıkıntısı korsan satıcılardır. Yıllarca, Trabzonspor’un ismi üzerinden ciddi gelirler elde ettiler. Son zamanlarda korsanla mücadele de ciddi önlemler alınmakta. Tabi ki, bu korsan atkı, bere, bayrak, forma gibi ürünler satanları emniyetin verdiği mücadele de engellemiyor ve satmaya devam ediyorlar. Bu durumda Trabzonspor’un payı yok mu? Tabi ki var. Ama bu suçluyu haklı etmez. Ne olursa olsun, Trabzon’da korsan satıcılarına emniyetten önce taraftar tepki göstermeli ve gereğini yapmalı diye düşünüyoruz. Gelelim korsanın önüne nasıl geçilmesi gerektiğine, Trabzonspor Kulübü’nün TS Cluplara giren taraftarına uygun ürün de sunabilmesi şart. Geçtiğimiz günlerde yine bir taraftarımız ile sohbet ederken şu kelimeleri kullandı;

“çocuğum oldu. Doğmadan önce ilk fotoğrafını Trabzonspor üstüyle çekmek için TS Club mağazamıza girdim. Rakamlar sonrasında çıkıp eşimin yanına geldim. Eşim de fanatik Trabzonsporlu ve dedi ki, nerede oğlumun Trabzonspor zıbını. Cevap vermedim. “O kadar para cebimde yoktu, alamadım” diyemedim. Gittim Trabzon’da başka bir mağazadan bordo-mavi renklerde bir zıbın aldım. Aradaki fark 55 TL. Belki bu rakam size az gelebilir ama asgari ücretle çalışan biri olarak beni inanın zorluyor.”

Şimdi Trabzon’da bir mağaza o zıbından para kazanıyorsa, o parayı Trabzonspor’un da kazabilmesi gerekmez mi? Tekrarlıyoruz… Trabzonspor Kulübü her bütçeye uygun ürün satmalı. Sorumlu yöneticilerimiz Yalçın Orhan'a ve Dursun Ali Sakarya bu durumu umarız gözden geçirir.