Taraftarın bilet hassasiyeti
Trabzonspor’un yarın oynayacağı Konyaspor maçı öncesinde hafta sayında satışa çıkartılan biletlerin tümü ilk günde tüketilirken cezalı tribünde yer alan ve il dışında kombine sahibi taraftarların maça gitmek isteyen taraftarlara biletini aktarma işlemi tam kapasiteye ulaştı. Kombine sahibi taraftarlar sosyal medya hesaplarından ücretsiz olarak biletlerini aktarma isteği karşılık bulurken, cezalı tribünlerde yer alan taraftarların da kulüp üzerinden yerlerini aktarma istekleri de tam kapasiteye ulaştı. Dün gece itibarı ile tribünlerde neredeyse boş koltuk kalmayacağı ve yaklaşık 40 bin kişinin Akyazı stadını dolduracağı belirtildi. Trabzonspor kulübünün de bu çalışma içinde hassasiyetle talepleri yerine getirmesi ve Bordo Mavili taraftarların konuya ilgi göstermesi takdirle karşılandı. 

Hamsik bilmecesi
Trabzonspor’un Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmasından sonra sırasıyla Giresunspor, Galatasaray ve Kasımpaşa lig maçları ile Denizlispor kupa maçında forma giyemeyen Marek Hamsik’in durumu belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrı olarak özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Slovak oyuncunun durumunun maç öncesi kesinlik kazanacağı öğrenildi. Her gün tesislere sabah 08.00 de gelip akşamda antrenman sonrasında ayrılan Hamsik’in takım arkadaşlarını sürekli motive ettiğini ve kendisinin oynayamayacak olmaması halinde de kazanabileceklerini söylediği öğrenildi. Tüm oyuncularla yakından ilgilenen Marek Hamsik’in oynayacak olmasa bile maç kadrosunda yer alabileceği belirtildi.



Akyazı trafiğine yeni uygulama
Zaman zaman bu sütunlarda da belirttiğimiz maç günleri Akyazı trafiğinin durumu dün de gündeme geldi. Trabzon İl Emniyet müdürlüğü koordinasyon merkezinin yaptığı çalışma doğrultusunda yarın maç için özel araçlarıyla Akyazı stadına gelecek olan Bordo Mavili taraftarlar için yeni bir uygulama planı hayata geçecek. Akşam saat 16.00 itibarı ile Akyazı stadı önünde ki oto yolun kapatılacağı ve batı yönündeki ilçelere gidecek olan toplu taşıma araçlarının güzergahı tünelden verilecek. Maça araçları ile giden taraftarların ise park alanları ile oto yol kenarlarına park edilmesi ise tamamen emniyet müdürlüğü trafik şubeye bağlı emniyet görevlilerinin gözetiminde yapılacak. Maç sonunda ise yine Trabzon Emniyet müdürlüğü ekipleri gözetiminde otomobillerin sevkiyatı sağlanacak.

AVM boş otoparkı dolu
Trabzon’da Varlıbaş AVM bir türlü dikiş tutturamadı. İçerisinde yer alan esnaf adeta kan ağlıyor.
AVM’nin otoparkında ise iğne atsan yere düşmüyor.
Aldığımız duyumlara göre AVM yönetiminin yakın zamanda otoparkı ücretli hale getirerek dükkan kiralarında indirime gideceği bilgisini aldık.
Bu konu şuanda dükkan sahipleri arasında tartışılıyor.
Kirayı düşürmek için otoparkın ücretli olmasına razı olanlar da var.
Otopark ücretli olursa hepten sinek avlarız düşüncesine sahip olan da.
Zaman neyi gösterecek bilemeyiz fakat gerçek şu ki, AVM’nin otoparkının dolup taşmasının nedeni bedava olması.



TS Saati'ne ilgi büyüyor
HaberTS ekranlarında yayınlanan TS Saati’nin 3. bölümü yayınlandı.
Her bölüm bir öncekinden daha çok ses getirmeye devam ediyor.
Trabzonspor’u uzun yıllardır takip eden tecrübeli gazeteciler Ali Kemal Yazıcı ve Gökmen Şahin ile yayınlanan ilk 3 bölüm ses getirirken, gelecek bölümlerde kadroda sürpriz isimler de yer alacak.
HaberTS YouTube kanalı üzerinden forma da dağıtılmaya başlanacağının müjdesi bugün verildi.
HaberTS YouTube kanalını buraya tıklayarak abone olabilirsiniz.
Programlarda sorulacak sorulara yorumlar ile katılarak forma çekilişine katılabilirsiniz.

Marek Hamsik özel klip çekecek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi 42.sini düzenleyeceği Trabzon Yarı Maratonu için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Dairesi ile KENT A.Ş tarafından hazırlıkları tamamlanan yarı maraton'un bu yılki teması iklim değişikliğine dikkat çekmek olacak. Buyuksehir belediyesi Türkiye'nin ve dünyanın her tarafından vatandaşları Maratona davet ediyor. 
Trabzonsporlu futbolcular ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iklim değişikliğine dikkat çekmek için başlattığı kampanyaya destek amacıyla kamera karşısına geçti. Ayrıca yıldız futbolcumuz Marek Hamsik bu proje kapsamında yayınlanacak özel bir kısa filmde rol alacak.

Editör: TE Bilişim