Kulüpten Sonra Taraftarın Gezi Parkı Açıklaması Dikkat Çekti

Abone Ol
 Trabzonspor taraftar dernekleri de, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenledikleri ortak basın toplantısında, İstanbul'daki Gezi parkı olaylarına destek vermek amacıyla toplanan taraftarların arasında Trabzonsporluların da yer alması eleştirildi. Açıklamayı yapan Trabzonlu Gençler Grubu lideri Mehmet Fındıkçı, Fenerbahçe taraftarları ile yan yana olmayacaklarını vurgulayarak şöyle dedi:

"Trabzonspor taraftarları olarak, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da haklı duruşumuzu sekteye uğratacak hiçbir birlikteliğin içinde olmayacağız. Fenerbahçe Kulübü ve onun taraftarları ile Taksim'de el ele, kol kola olmamız mümkün değildir. Emek hırsızlarının hakkımızı teslim etmediği noktasından yola çıkarsak, onlarla farklı bir hak arayışı içerisinde olmamız beklenemez. Bunun yanı sıra hiçbir siyasi yelpazenin içinde de yer almadık, almayacağız."
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }