Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi geri dönüyor! Peki, Kurtlar Vadisi ne zaman, hangi kanalda? Kurtlar Vadisi yeni sezon oyuncuları kimler?

KURTLAR VADİSİ YENİ SEZON BAŞLIYOR!

Necati Şaşmaz, nam-ı diğer Polat Alemdar ve Kurtlar Vadisi dizisi hayranlarına müjdeli bir haber var! Kurtlar Vadisi uzun yıllar sonra tekrar çekilecek! Peki, efsane dizi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi yeni sezon oyuncuları kimler olacak? Çekimler başladı mı? İşte heyecan uyandıran televizyon dünyasına bomba gibi düşen o haber...

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz gün Mazhar Alanson'un sunduğu programa konuk oldu ve Kurtlar Vadisi hayranlarına çok önemli bir bilgi verdi. Ekranların en sevilen, reyting rekortmeni dizilerinden Kurtlar Vadisi yeniden çekilecek.

Önümüzdeki aylarda dizinin çekimleri başlayacak. Şaşmaz, 20 yıl boyunca 397 bölüm dizide rol aldığını belirterek, hayranların isteğini geri çeviremediklerini itiraf etti. Dizinin yayınlanacağı kanal ve oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Ocak ayında çekimler başlayacak. Yıl sonuna doğru Kurtlar Vadisi yeni sezon oyuncuları, kanalı, yayın tarihi ve diğer detaylar şekillenecektir.

Editör: Didem Bektaş