Penta Yazılım, 20 yılı aşkın süredir bilgisayar bilişim sektöründe gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, kurumsal web tasarımında farklı bir bakış açısı sunuyor. 15 bin üyesi bulunan Penta Yazılım, köklü geçmişi ve yeniliği yakalayan çalışma prensibini, sahip olduğu referanslarla da ortaya koyuyor. Web sitelerinin ilk bakışta dikkat çekmesini ve istenen mesajın müşterilere iletilmesini amaçlayan Penta Yazılım, bu özelliği sayesinde yalnızca web tasarımı yapmıyor; aynı zamanda çalıştığı firmaların kendi müşterilerini kazanmasını sağlıyor. Tasarım çalışmaları gerçekleştirirken müşteri ihtiyaçlarını öncelik sırasında tutan Penta Yazılım, birden fazla perspektifi aynı amaç doğrultusunda kullanıyor. Dijitalleşen çağın yeni akımlarına, trendlerine ve isteklerine uyum sağlayabilmek adına sürekli öğrenmeyi ve deneyim kazanmayı her geçen gün sürdürüyor. Ortaya çıkacak bir fikrin, ürünün ya da vizyonun gelişmesine yönelik tasarım, SEO çalışması ve yazılımların kurumsal kaynak planlamasına özverili bir şekilde entegre edilmesini sağlıyor.

Mobil Uyumla Çağın Yeniliklerini Yakalayın

Web tasarımında olduğu kadar web sitelerinde de müşteri kazanmanın önemini bilen Penta Yazılım, içeriklerin yapısını yenilikçi ve amaca hizmet edecek şekilde optimize ediyor. Yeni iletişim teknolojilerinde en yeninin peşinden giderken farklı tarayıcı destekli, mobil uyumlu yeni web tasarımlarına imza atıyor. Güncel olanı yakalayabilen yenilikçi ekibi sayesinde, web tasarım konusunda mobil önceliği baz alarak çalışmalarına devam ediyor.

Penta Yazılım, responsive (duyarlı) web tasarımının; farklı cihazlarda veya ekran boyutlarında bile en iyi görüntüye ulaşımı sağladığından hareketle, çalışmalarını buna uygun olarak oluşturuyor. Türkiye’de 59,3 milyon internet kullanıcısı olduğunu ve bu kullanıcıların 56,3’ünün telefonlarından internete bağlandığının bilincinde olan Penta Yazılım, responsive tasarımların burada devreye girdiğini biliyor. Her türlü cihazda mükemmel bir sonuç vermek için web tasarımda responsive uyuma daima öncelik veriyor.

Web tasarım konusunda yapılan en büyük yanlışlardan birinin, responsive çalışmalara önem verilmemesi olduğunu vurgulayan Penta Yazılım, sonucun web sitesinden verim alamamak olacağını ifade ediyor. Günümüz teknolojilerini yakından takip etmesiyle kendine güvenen Penta Yazılım, kazandığı mutlu müşterilerini ve onların çalışmalarını, ‘Referanslar’ bölümünde yeni müşterilerine sunarak onların da fikir sahibi olmasını sağlıyor. Penta Yazılım ekibi, web tasarım çalışmalarında mobil önceliğin önemini hiçbir zaman unutmayarak tasarımlarını çeşitlilik ve özgünlükle ortaya koyuyor.

Penta Yazılım İle Her Aşamada Memnun Müşteri

Web tasarımda öncelikle müşterinin ihtiyaçlarının ne olduğu belirleyen Penta Yazılım, Google’da onları öne çıkaracak anahtar kelimelere göre kodlama ve tasarım yapıyor. Oluşturduğu anahtar kelimelere duyarlı web tasarımıyla sadece görselliğe odaklanmıyor, müşterilerinin Google ve diğer arama motorlarında ilk sırada çıkmasını ve hızlı bir şekilde geri bildirim almasını sağlıyor. Geri bildirimi kolaylaştırmak adına web tasarımlarında Google kriterlerine göre kodlama ve tasarlama yapan Penta Yazılım, SEO konusunda 10 yıla aşkın tecrübesiyle müşterilerinin web sitelerini ilk sıralara taşıyor.

Penta Yazılım, analiz işlemlerini gerçekleştirdikten sonra firmanın hedef ve isteklerini raporlar; böylelikle müşterisinin tasarım anlayışını, zevklerini ve beklentilerini ortaya çıkarır. Tasarım sürecinin her aşamasında müşterileriyle gerek yüz yüze gerek telefon üzerinden görüşmeler gerçekleştiren Penta Yazılım, hata yapmanın ve eksik iş teslimine sebebiyet vermenin önüne geçiyor. Web tasarım sürecini kreatifliğin yanı sıra titizlikle yürüten Penta Yazılım ekibi, içeriklerin yönetimi, web panellerin kullanımı, reklamcılık, entegrasyon gibi farklı alanlardaki tüm süreçlerde müşterilerinin memnun etmeyi hedefliyor.

Penta Yazılım; web tasarımı, grafik tasarımı hizmetleriyle ön plana çıkmasının yanı sıra Google reklamları, SEO, sosyal medya ve kurumsal e-posta gibi diğer hizmetleriyle farklı işlere imzasını atıyor. Web Tasarımı alanında Web Yazılımı, E-Ticaret, IdeaSoft Tema Tasarımı konularında hizmet veren Penta Yazılım, 1000’in üzerinde kurumsal firma referansına sahip olmakla birlikte, bunun sorumluluğuyla hareket ederek çağın teknolojilerini yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim