Kurye firması olarak paketlerinizi deneyimli ve işinde uzman kurye arkadaşlarımız ile her zaman en güvenilir ve hızlı bir şekilde kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. İşimizde profesyonel olduğumuzu iddia eder bunu daha önce çalıştığımız ve şu anda da çalıştığımız kurumsal ve özel müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri sayesinde devam ettirmekteyiz. Son zamanlarda motorlu kuryelere olan artışın bir sonucu olarak her zaman kaliteli ve profesyonel çalışan sayımızı artırmak ve size en kaliteli hizmeti vermek en öncelikli amaçlarımız arasındadır. Şu an İstanbul ve İzmit’te hizmet vermekte olup ilerleyen zamanlarda hizmet vermekte olduğumuz şehir, bölge sayını da artırmayı amaçlamaktayız. Motorkurye olarak en acil ihtiyaçlarınıza hızlı tepki verme süremiz ile cevap verip ulaştırılması gereken gönderilerinizi amaçlanan noktaya ulaştırmak için çalışmaktayız.

Metropol Yaşamda Kurye Hizmeti

Vermekte olduğumuz moto kurye hizmetini İstanbul gibi metropol ve trafiğin aşırı yoğun olduğu bir şehirde rakiplerine nazaran hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet sağlamaktayız. Trafiğin yoğun olduğu İstanbul’da motorlu kuryelerimiz sayesinde trafik yokmuş gibi gönderilerinizin teslimatını gerçekleştirmekteyiz. Kısa mesafelerin bile saatleri bulduğu metropol şehirde ortalama 46 ile 60 dakika teslimat sürelerimiz ile hız konusunda rekabetçi bir konumdayız. Sadece hız değil kaliteli ve güven veren bir teslimat için de çalışmaktayız. Gönderilerinizin gizliliği maksimum seviyede tutulup alıcısına verilene kadar onu korumaktayız.

En Hızlı ve Pratik Kurye Hizmeti

Motorlu kurye ailesi olarak paketlerinizi hızlı bir şekilde teslimat adresine ulaştırmayı önemsiyoruz. Bu sebeple VIP kurye hizmetimiz mevcut olup paketlerinizi hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde alıcısına teslim etmekteyiz. Çok acil gönderilerinizi VIP kurye hizmetimizden faydalanarak 15 ila 45 dakika arasında çok hızlı bir şekilde ulaştırabiliriz. Zamandan büyük oranda tasarruf edildiği için işleri çok acil olan büyük kurumlar, hastaneler ve benzeri yerler başta tercih etmektedir. Bu hizmet ile normal şartlarda zaten yeterli ve hızlı olan kurye hizmetimizi bir adım öne taşıyarak siz müşterilerimize daha profesyonel yaklaşmaktayız. Bu şekilde işlerinizin ertelenmesine veya gecikmesine gerek bulunmamaktadır.

Kaynak: https://motorkurye.org/