Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrolünü paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisi final kararı mı aldı? Fox TV’den açıklama geldi…

Mona ve Yakup'un aynı dairede yaşamaya başlamadı, gazeteci olan Mona'nın apartmandaki gizemli olayların peşine düşmesi izleyicide farklı bir dizi havası uyandırmıştı. Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kusursuz Kiracı final kararı aldı.

KUSURSUZ KİRACI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Salı akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Kusursuz Kiracı, aynı gün yayınlanan dizilerin reyting alması nedeniyle, başarı çıtasını günden güne düşürdü. Kusursuz Kiracı 6. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Fox TV bu dizisiyle birlikte yıl başından bu yana pek çok projesini bitirdi. İlgi azalınca reyting düşüklüğü sebebiyle biten diziler büyük umutlarla yola çıksa da, rakipler çok güçlü oluyor.

Salı akşamları Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba ve Üç Kız Kardeş dışında Balkan Ninnisi de var. İlk bölümü 30 ağustos'ta başlayan Kusursuz Kiracı dizisi düşük reyting alması nedeniyle final yapacak.