Lazio Eli Boş Döndü

Abone Ol
 Trabzonspor ile Lazio, Burak Yılmaz'ın bonservisi konusunda anlaşmaya varamadı. Milli futbolcu İtalyan takımıyla iki hafta önce el sıkıştı. Ufak detaylar sadece sözleşmenin süresi ve para konusundaydı.. Bu sorunlar da önceki gün çözüldü ve Burak, Lazio ile her konuda anlaştı. Ne var ki iş bonservis konusuna geldiği zaman sıkıntı baş gösterdi. Lazio kulübü, bir yazıyla Trabzonspor'un kapısını çaldı. Kulüp Burak'ı istediklerini ve bonservis bedelini 4 taksitle ödeyeceklerini bildirdi. Konu Bodrum'da olan başkan Sadri Şener'e havale edildi.

FİYATA ZAM YAPABİLİRİZ
Başkan Şener net bir şekilde teklifi geri çevirdi: "Taksit asla olmaz. Parayı nakit isteriz." Konuyla ilgili konuştuğumuz başkan Şener, Lazio'nun teklifini doğrularken, "Sözleşmede ne yazıyorsa o geçerlidir. 5 milyon euro'yu tek kalemde alırız. Kesinlikle taksit filan olmaz. 2 taksidi bile kabul etmeyiz. 1 Temmuz'a kadar süre verdik. Ayrıca Burak başka bir takıma giderse de yüzde 25 satış hakkımızı isteriz. Bu zaten sözleşmede yazıyor" dedi. Başkan, "Bu fiyat inmeyecek yani" cümlesine ise "Fiyat inmez, zam olur" yorumunu yaptı. Lazio 5 milyon euro'yu 2 taksit halinde ödemek istiyor.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }