Lida Yağ Yakıcı jel, cilt görünümünü düzeltmeye yardımcı olurken aynı zamanda vücudun nem ihtiyacını da karşılar. Tüm cilt tiplerine uygun olan Lida Jel egzersiz ile desteklendiğinde vücudun sıkılaşmasında da gözle görülür etkiler sağlar. Ciltte bulunan elastin hücrelerinin zamanla; yanlış beslenme, yanlış yaşam şekline vs. gibi durumlara göre etkilerini kaybetmesi sonucunda ciltteki esneklik kaybolmaya başlar. Bu durum cilt yapısının daha sağlıksız görünmesine neden olur. Lida Jel, ciltteki elastikiyet kaybını önlemek için kullanılır. Belirli periyodlarla kullanım talimatına uygun şekilde kullanıldığında çok kısa bir zamanda vücudun iyileşme sürecine yardımcı olur.

Lida Jel Yağ Yakıcı Sıkılaştırıcı Jeli Kimler Kullanmalı?

Vücuttaki pürüzlü görünümler ve cilt sarkmaları pek çok insan için problem niteliği taşır. Bu problem, ciltteki dokuların çeşitli sebeplerle tahribata uğraması sonucu meydana gelir. Kilo alımı, hareketsizlik vs. gibi nedenler bu sorunun nedenleri arasında yer alır. Lida Sıkılaştırıcı Jel cilt altındaki dokuyu iyileştirerek cilt yüzeyindeki sarkık ve süngerimsi görüntünün ortadan kalkmasını destekler. Eğer hamilelik gibi kilo alıp vermeye bağlı sarkmalarınız oluştuysa ya da beslenme düzeni gereği cildiniz tahribata uğradıysa bu problemleri düzeltmenin en pratik yöntemlerinden biri Lida Jel jel ile cilde yardımcı olmaktır. Lida Jel; cilde canlılık ve daha genç bir görünüm sağlar. Aynı zamanda sarkmaları azaltarak cildin sıkılaşmasında da etki gösterir.

Lida Jel Yağ Yakıcı Sıkılaştırıcı Jel Nasıl Kullanılır?

Lida Jel Yağ Yakıcı Jel; bacak, karın çevresi, kol gibi incelmeye ve sıkılaşmaya ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılabilir. Lida Selülit Karşıtı Jel içeriğindeki etken madde sayesinde yağ dokusundaki tahribatın önüne geçerek hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Yağ yakımını hızlandırmak ve sıkılaşma etkisini görmek için Lida Jel jeli düzenli aralıkla kullanmak gerekir. Lida selülit jeli, ihtiyaç duyulan bölgelere temiz ellerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Masaj esnasında yeterli oranda jelin ele alınıp her yere gelecek şekilde cilde nüfuz ettirilmesi önemlidir. 15 ile 30 dakika sonrasında cilt üzerinde ısınma etkisini gösteren Bu jeli kullandıktan sonra eller tekrardan temizlenmeli, göz ile temastan kaçınılmalıdır. İlk kullanımdan sonra cildinizin ihtiyaç duyduğu miktarı kendiniz belirleyebilirsiniz.

Editör: İbrahim Zinnar