Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının dobra sunucusu Bircan Bali’ nin son paylaşımı ile ağızları açıkta bıraktı. Geçmiş dönemlere ait estetiksiz fotoğrafları paylaşan Bircan Bali’ nin şok değişimi sosyal medya da gündem etkisi yarattı. Söylemez Olmaz programının dobra sunucusu olan ve yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren güzel sunucu Bircan Bali, sosyal medya platformu Instagram hesabını çok aktif bir şekilde kullanıyor. Instagram da bir hayli hatırı sayılır takipçisi bulunan Bali' nin eskiye ait estetiksiz fotoğrafını paylaştı.

Bircan Bali eskiye ait fotoğrafını paylaşıp altına da şu mesajı yazdı “ Üniversite yıllarında saçlarım karameldi...  O zamanlar da şeker kokmayı çok seviyordum... Sürekli gözlerimin üzerini boyuyordum sadece.. Taktığım mavi kolyem hala duruyor.. Ellerim hala küçücük, vücut tenim hep esmer... Sürekli işaret parmağıma takarım yüzükleri bildiğiniz üzere.. Bu tarz kolsuz elbiseleri giyerim ama   hala yakışmaz bana... Bildiğiniz gibi çok az şey değişiyor yada çok şey değişiyor” şeklinde notu ekledi.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLARA YORUM YAĞDI

Sunucu Bircan Bali’ nın yaptığı paylaşıma kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ' Hala bebek gibisin' , ' Siyah sana sert ifade versin bence yine karamel olmalısın’ , ' Anne olmakla en güzel değişimi yasamışsın ' , ' Gerisi hayatta pek öneme sahip değil ' gibi yorumlar aldı güzel sunucunun paylaşımı..