Ülkemiz de magazin gündemine yeni bir haber bomba gibi düştü, ünlülerin evlilik süreçleri çok merak edilir. Bu evlenme kararı alan Şeyma Subaşı ise olaylar daha da merak kazanıyor. Hayatında dobra dobra bir kadın olarak bilinen Şeyma Subaşı evleniyor mu? Bu soru ve cevabı magazin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Ünlü olmak biraz şans işidir desek yalan olmaz bazı kişilerin şans yanında oluyor ve ününe ün katıyor. Şeyma subaşı da bu kişilerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Ünlü olmak için çok ta bir çaba harcamadı ama bugün ülkemiz zengin kadınları içinde yer almaya hazırlanıyor desek onun adına pek te yanlış bir cümle olmaz.

Acun’dan sonra Mohammed

Hepimiz onu bir yarışma programı ile tanıdık, o yarışma programında birçok kişi vardı ve şu an isimlerini bile hatırlamazken o ünün zirvesine doğru adım adım ilerliyor. Ülkemiz medya patronlarından acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik onu ülkemiz gündeminde ilk sıralarda yer alma şansını verdi acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik çok uzun sürmese de evlilik kadar aldığı nafaka ücreti konuşulmuştu. Şimdilerde ise Mısır’ın ünlü iş adamlarından biri ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı evleniyor mu? Sorusu gündeme bomba gibi düştü. Şeyma mısırlı sevgilisi ile çok güzel bir hayat yaşıyor gibi gözüküyor şimdi ise evlilik yoluna doğru adım adım ilerliyor.

‘’Yıl bitmeden evlenebiliriz’’

 Bu açıklama bizzat Şeyma Subaşı’dan gelen açıklamalar, kendisi mısırlı sevgilisi ile çok mutlu olduğunu ve bu yıl bitmeden evlenebileceğini açıkladı ki bu açıklama şu an magazin dünyasında bir bomba etkisi yarattı. Kendisi daha önce üstüne giydiği t-shirt ile de çok konuşulmuştu. Bu durumun çok konuşulmasında ki asıl neden üstünde yazan yazıydı, yazıda ben sevgilimin malıyım yazıyordu. Bu konu hakkında da açıklama da bulunan Şeyma Subaşı orada ki mal kelimesinin farklı olduğunu söyleyerek yazıyı yineledi. Sevgilimin malı olmaktan mutluyum gibi değişik bir cümleye de imza atan Şeyma subaşı için tek gerçek var, kendisi evlilikle beraber çok zengin bir kadın olacak.