Malouda Listesine Trabzonspor'u Eklemedi!

Abone Ol
 Trabzonspor’un sorunlu futbolcuları arasında olan Florent Malouda ile ilgili belirsizlik hala devam ederken bugün dikkat çeken bir durum ortaya çıktı. Bordo-Mavililerin sezon başında anlaşması bittiği Chelsea’dan bedelsiz transfer ettiği oyuncunun kendisine ait resmi web sitesinde  Trabzonspor’a yer vermemesi dikkat çekti. 

Oyuncunun biyografisinin yayınlandığı bölümde Trabzonspor’un adının geçmediği görülüyor. Bugüne kadar oynadığı bütün takımlara yer veren Malouda’nın sitede oynadığı en son takım ise Chelsea olarak görünüyor. 

Trabzonspor'da yaşadığı sakatlığın ardında gelen teknik direktör değişimi ile birlikte kadroya girmekte zorlanan oyuncu Teknik Sorumlu Hami Mandıralı ile sorunlar yaşıyor. Bordo-Mavili futbolcu son olarak ülkesine gitmiş ve 2 gün önce geri dönmüştü. Ancak Malouda bugün yeniden ülkesine gitti. 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }