Mandıralı'dan Taraftara Çağrı

Abone Ol
 Mandıralı, Fenerbahçe ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Trabzonsporumuzu sevenlerimizin pazartesi günü sadece ve sadece Trabzonspor'u, kendi takımlarını desteklemelerini rica ediyorum. Oyuncularımız da sahada kazanmak adına ne yapılması gerekiyorsa yapacaklar. 90 dakika boyunca savaşacaklardır. Çünkü bu maçın önemini çok iyi biliyorlar, hem taraftar, hem kendileri, hem de camia için" dedi. Fenerbahçe'nin ciddi bir rakipleri olduğunu ifade eden Mandıralı, şöyle devam etti: Tek derdimiz sahada Trabzonspor'u temsil etmek ve kazanmak için gereken mücadeleyi vermek. Onun için de taraftara sonsuz ihtiyacımız var. Tüm enerjilerini bize harcasınlar. Biz futbol kuralları içerisinde Fenerbahçe'yi nasıl yenebilirizin mücadelesini vereceğiz. Bunun için taraftara ihtiyacımız var. 12. adam her zaman itici güç olmuştur, aynısını bekliyoruz.

TRABZON'A AKIN VAR
Sezon başından beri seyirci sıkıntısı çeken Trabzonspor'da F.Bahçe maçının biletleri tükendi. Bilet bulamayan futbolseverler, VIP biletlerine yöneldi. Gurbetçilerimizin yoğun olduğu ülkelerin yanı sıra Türkiye'nin pek çok şehrinden dev maçı izlemek isteyenlerin bilet talebinde bulunduğu bildirildi. Kentteki otellerde özellikle maç akşamı için rezervasyon yoğunluğu yaşanırken, uçak biletleri de tükendi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }