Yunanistan’da düzenlenen düğün töreninde renkli anlar yaşanırken, geceye damga vuran detay ise bordo-mavili taraftarların çok yakından tanıdığı bir dans oldu.

Kolbastı geleneği Siopis’le Yunanistan’a taşındı

Trabzon’da geçirdiği dönemde enerjisi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Siopis, şampiyonluk kutlamalarında sık sık oynadığı kolbastıyı bu kez kendi düğününde sahneye taşıdı. Arkadaşlarıyla birlikte piste çıkan futbolcu, kolbastı performansıyla geceye renk kattı. Siopis düğünde eşiyle beraber horon oynamayı da ihmal etmedi.

Bordo-mavi izler silinmedi

Trabzonspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Siopis’in, özel gününde Trabzon kültürüne yer vermesi hem Türkiye’deki hem Yunanistan’daki futbolseverlerin ilgisini çekti. Düğün eğlencesi sosyal medyada kısa sürede yayılırken, Siopis’in bu jesti bordo-mavili camiada büyük beğeni topladı.

Mendy’den Ofansif Performans: Nahçivan Maçında Öne Çıktı Mendy’den Ofansif Performans: Nahçivan Maçında Öne Çıktı