Trabzonspor'da gidecek - kalacak futbolcular için görüşmeler hızlanırken Teknik Direktör Bjelica'nın raporu doğrultusunda bordo mavililer transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Marc Bartra, göstermiş olduğu inişli çıkışlı performansla tartışılan isimlerin başında yer almıştı. Futbolcuya İspanya'dan ciddi teklif olduğu ve menajerinin İspanyol ekiplerle bir görüşme gerçekleştirdiği sıkça dillendirilmeye başlandı. 

GİRONA, CÂDİZ VE VALLECANO TAKİPTE

Marc Bartra'nın durumunu La Liga ekiplerinden Girona, Câdiz ve Vallecano'nun yakından takip ettiği ve Bartra'nın menajeriyle yakın temas kurdukları ifade edilirken ilerleyen günlerde bordo mavililerin kapısını Marc Bartra için çalacakları belirtildi.

SİOPİS YUNANİSTAN YOLCUSU

Trabzonspor'a Alanyaspor'dan gelen ve geldiği günden itibaren tüm camianın takdirini toplayan Siopis'e ülkesinden ciddi teklifler olduğu belirtilirken oyuncunun da ülkesine dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Siopis için bordo mavililerin 3.5 - 4 Milyon Euro arasında bir bonservis isteyeceği konuşulanlar arasında. PAOK'un Siopis ile ilgili önümüzdeki günlerde Trabzonsporlu yetkililerle bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER - Hasan Yılmaz / haberts.com

Editör: Hasan Yılmaz