UEFA Avrupa Ligi H grubu 5’inci maçında Trabzonspor, yarın Sırbistan’da Kızılyıldız ile karşılaşacak. Trabzonspor'un başarılı savunmacısı Marc Bartra karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu Marc Bartra da yarın oynayacakları müsabakanın öneminin farkında olduklarını belirterek, “Hocamız zaten maç adına çok önemli şeyler söyledi. Maçın öneminin farkındayız. Maçı kazanabileceğimizin de farkındayız. 3 puan bizim için işleri tamamen değiştirecek. En iyisini sahaya koymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

"BENZEMA’DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Bartra, 2019 yılında Real Betis’te forma giydiği dönemde son Ballon d’Or ödülü kazanan Real Madrid’li Karim Benzema ile girdiği ikili mücadelede rakibinin parmağının kırılmasına sebep olduğu sorusu üzerine, ünlü futbolcudan özür diledi.

Bartra, “Futbolun getirdiği aksiyonlar sonucu oluşan faul sonucu oluşan bir durumdu. O pozisyonda kesinlikle öyle bir niyetim olmamıştı. Elini yere koyduğundan parmağının kırıldığı bir durum olmuştu. Kendisinden tekrar özür diliyorum. Geçen sene harika bir yıl geçirdi, Ballon d'Or'u hak etti. Çok takdir ettiğim, birçok kez karşılıklı oynadığım ve çok büyük bir santrafor. Kendisini ödül için tebrik ediyorum” dedi.