MasterChef Türkiye 2022 kadrosunun iddialı yarışmacısı Burak Kaya’nın Survivor’a gideceği öne sürüldü. Bu hafta o elenebilir…

TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye yarışma programı bitince, Ocak ayında yerini Survivor yarışması alacak. Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosu için sürpriz isimlerle görüşmeler yapıyor. Arda Kural ve Merve Boluğur gibi isimlerin de adı geçtiği kadroya MasterChef'in iddialı yarışmacısı Burak Kaya da dahil olabilir.

MasterChef'te bu haftaki eleme adayları Kıvanç, Ayaz, Büşra ve Burak Kaya oldu. İddialara göre, bu hafta fenomen yarışmaya veda edecek isim Burak Kaya olacak. Şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Kaya'nın Survivor için teklif aldığı ve teklifi kabul ettiği için bu hafta elenmesi bekleniyor.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Burak Kaya ile bu hafta vedalaşabilir. Yarışmada en son Gamze elenmişti. Bu haftaki potada ise sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre dişli yarışmacı Burak Kaya elenecek. Genç yarışmacı daha önce reklam filmlerinde yer almış ve oyunculuk deneyimi kazanmıştı.

Editör: Didem Bektaş