Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor, sahasında Giresunspor’u ağırladı. Bordo - mavililer maçı 3 - 0 kazandı. 

Trabzonspor’dan Mazi Gomez, maçın ardından flaş açıklamalar yaptı. Bordo - Mavililerin 2. Golünü atan Gomez, özetle şu ifadeleri kullandı: 

“Çok iyi bir maç çıkardık. Bütün açılardan değerlendirirsek harika maç oldu. Defansta hep beraber bütün takım savunma yaptı. Ön tarafa baktığınızda bütün takımlara zarar verecek, oyuncularımız var. Son maçın bize getirdiği sıkıntılı süreç vardı. Onu da üzerimizden atmış olduk. Bizim için çok anlamlı galibiyet oldu”

Visca’nın sakatlığı
“Bizim takımımız için çok önemli bir isim. Harika bir insan, harika bir oyuncu. Büyük şansızlık aşadı. Tabiki hiç bir oyuncu sakatlanmak istemez. Maalesef böyle anlarda sakatlık olabiliyor. Çok üzüldük onun sakatlığını duyduktan sonra. Umuyorum en kısa zamanda döneceğini umuyoruz.” 

Alanyaspor maçında cezalı duruma düşmesi
“Dördüncü sarı kartım oldu. Ama bizim çok iyi takımımız var ve rekabet var. Ben ya da başkası kim girerse ondan daha fazla koşup, takıma yardımcı olacaktır. İstemezdim, 4. Sarı kartı almayı ama maalesef böyle bir sonuç oldu”