Tesettür giyim için çok fazla kullanılan kumaşlardan biri Medine ipeğidir. Bu kumaşın genel olarak Medine’de üretildiği düşünülür. Ancak bu bilgi yanlıştır. Medine ipeği kumaşı sanılanın aksine Türkiye’de üretilen bir kumaştır. Özellikle şal yapımı için sıklıkla tercih edilir. Şal için siz de bu kaliteli kumaşı, güvenilir firmalardan satın alabilirsiniz.

Kumaş Home mağazasının kategorilerinde dilediğiniz renk ve modelde Medine ipeği kumaşı bulmanız mümkündür. Burada neredeyse her renkten kumaş bulma şansınız vardır. Medine ipeği ferace ve şallar için kaliteden ödün vermek istemiyorsanız, Kumaş Home firmasını tercih edin. Firma, yıllardır verdiği hizmetle kalitesini kanıtlamıştır. Her konuda da yanınızda olmaya devam eder.

Medine İpeği Kumaş Nedir?

Son dönemlerde tesettür giyimde oldukça popüler olan Medine ipeği kumaş, krep kumaşla karıştırılır. Aslında dokusu gereği krep kumaşı biraz andırır. Fakat tamamen farklı bir kumaş türüdür. Oldukça canlı renklere sahiptir ve iç göstermeyen yapıya sahiptir. Bu nedenle Medine ipeği şal sıklıkla tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

Medine İpeği Kumaşı Özellikleri

Genel olarak ipek kumaşlar, ipek böceğinin kozasıyla elde edilir. Bu koza kaynatılmak gibi farklı yöntemlerle kumaş haline gelir. Dolayısıyla Medine ipeği kumaşı, doğaldır. Bu durum sağlıklı kullanıma da imkan verir. Genel olarak Medine ipeği özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

·       Genellikle incedir ve yaz aylarında kullanıma daha uygundur.

·       Kumaşın makinede yıkanmasında herhangi bir sorun yoktur. Doğru sıcaklık ayarıyla makinede yıkanabilir.

·       Polyesterle karıştırıldığında daha dayanıklı hale gelir. Bu, şal veya feracenizin kırışmasına da engel olur.

·       İç göstermediğinden dolayı herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

·       Rengi içine çok iyi şekilde hapsettiğinden canlı bir görüntü ortaya çıkar. Yıkama sonrasında bile canlı görüntüyü kaybetmez.

·       Şallarda çok fazla kullanılsa da etek, pantolon, elbise ve bluz gibi kıyafetler için de uygundur.

Yukarıdaki özelliklerinden dolayı siz de bu kumaşı şal üretimi için alabilirsiniz. Kumaş Home mağazasından Medine ipeği kumaş metresi ile kendinize en uygun şekilde sipariş verebilirsiniz. Firma, kısa sürede almış olduğunuz kumaşları size teslim eder.

Medine İpeği Kumaşı Fiyatları

Kumaş almaya karar verdiğiniz zaman genel bir firma araştırması yapmak çok doğru bir seçenektir. Bu sayede kaliteli kumaşın nerede satıldığını görebilirsiniz. Ayrıca Medine ipeği kumaş fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür. Bu aşamada kaliteyi her zaman öncelik haline getirmelisiniz. Pahalı ya da ucuz fark etmeksizin ilk olarak firmanın nasıl kumaşlar sattığına dikkat etmelisiniz.

Kumaş Home, bu noktada sizi etkileyecek bir mağazadır. Kaliteli Medine ipeği kumaşı çeşitlerini bütçenize uygun fiyatlarla sunmaya özen gösterir. Firma, her zaman müşterilerini memnun etme hedefiyle hareket eder. Bu nedenle istemeyeceğiniz bir durumla karşılaşmanıza olanak yoktur. Medine ipekleri için Kumaş Home mağazasının internet adresini inceleyebilirsiniz. Online ödeme yöntemleriyle siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz sayfamızı inceleyebilirsiniz;

https://www.kumashome.com/kategori/medine-ipegi