Eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz sabah saatlerinde kızı tarafından evde ölü olarak bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Tek-Art Holding’den yapılan açıklamada, “En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı bugün Beşiktaş’taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik. Cenazesi, 26 Nisan 2024 Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedilecektir. Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun” denildi.

Sağlık ekibi Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Trabzonspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Bugün Tamamlanıyor Trabzonspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Bugün Tamamlanıyor

6629004B1F006E127A7A7Af2

 "BABAMIZI KAYBETTİK"

Mehmet Ali Yılmaz'ı 30 yıldır tanıdığını söyleyen Mehmet Zekayi Alatlı, "Akşam yatıyor. Sabah ölüsünü kızı Fatma buluyor. Devamlı buraya geliyordu, görüyorduk. Dün de selam gönderdim aldı selamı. Bugün de böyle oldu. 30 yıldır tanıyorduk. Ama hakikatten babamızı kaybettik" dedi.

ÖLÜM SEBEBİ KALP KRİZİ

Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölümün kalp krizi sebebiyle gerçekleştiğini açıkladı.Yılmaz'ın ailesinin açıklaması şu şekilde:

“En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı bugün Beşiktaş’taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik.

Cenazesi, 26 Nisan 2024 Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedilecektir. Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun.”

"GENEL DURUMU GAYET YERİNDEYDİ"

Mehmet Ali Yılmaz'ın evine gelen Erol Köse, "Son güne kadar yanındaydık. Gayet iyiydi. Bel sorunu vardı. Fıtık tedavisi teşhisi için 2.5 gün hastanede kalmıştı. Ama genel durumu gayet yerindeydi. Ben de şokun içindeyim. Fıtık ve ağrı için hastaneye gitmişti. Başka bir problemi yoktu. Başımız sağ olsun. Adam gibi adamdı" diye konuştu.