Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle ilgili beklenen haberi verdi. Sevilen dizi ikinci sezonuyla devam edecek!

Bein Connect platformunda yayınlanan ve çok başarılı bir ilk sezon geçiren Hayaller ve Hayatlar dizisi final mi yapacak yoksa devam mı edecek merak ediliyordu. Pamuk, müjdeli haberi dün verdi. İzleyicinin ilgisini çeken dijital dizi için kollar sıvandı, ikinci sezon çekimleri yakında başlıyor!

Hayaller ve Hayatlar fanları bu haberi duyunca çok sevinirken sosyal medyada oyunculara yorum ve beğeni yağdı.

Dizide çok başarılı ve son dönemin popüler isimleri var. Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Özge Gürel, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ile Ekin Mert Daymaz başrolleri paylaşıyor.

Setenay karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlk sezon bitti şimdi kısa bir ara verdik. İkinci sezon öncesi her şey güzel gidiyor, koşuşturmaca var. Bir haftalık ara iyi gelecek. Dinleniyorum.”

Güzel oyuncu dizi çekimleri sırasında çok yorulduklarını ve 1 hafta dinlenmenin ona iyi geleceğini söyledi. İkinci sezon müjdesini de böylece vermiş oldu.

Hayaller ve Hayatlar dizisi, dört kadının hayatını konu alıyor ve en başta da kadın izleyicinin ilgisini çekiyor. Bein Connect dizisinde ikinci sezon çekimleri kısa bir süre içinde başlayacak. Melisa Aslı Pamuk, bu bir haftalık süreçte cildi ve saç bakımıyla ilgilendiğini anlattı.

Editör: TE Bilişim