İYİ Parti lideri Meral Akşener cuma günü Trabzon ziyaretinde bulunacak. Akşener, büyükşehir belediye başkan adayı ile ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Akşener, 8 Aralık Cuma Günü saat 13.30'da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek İYİ Parti Teşkilat Buluşması'na katılacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim ile alakalı önemli açıklamalarda bulunacak. Partisinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi adayını ve adaylığı kesinleşen ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon Belediye Başkanı Genç’e zafer tebriği Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon Belediye Başkanı Genç’e zafer tebriği

İYİ Parti, CHP ve diğer partilerle ittifak yapılmayacağının altını çizdi. Cuma günü Trabzon'da temaslarda bulunacak olan Akşener, 13.30'daki Teşkilat Buluşması'ndan sonra saat 16.00'da Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katılacak. Bu toplantı ise Trabzon merkezdeki bir otelde düzenlenecek. Basına kapalı gerçekleştirilecek olan toplantıya Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'tan partililer katılacak.

Editör: Didem Bektaş