Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir, dizi setinden bir fotoğraf paylaştı. Erkek kardeşiyle olan benzerliği herkesi şoke etti.

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Cuma akşamları ekranlara geliyor. OGM Pictures imzalı dizide başrolleri Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Yalı Çapkını Ferit olarak gönüllere taht kuran 24 yaşındaki yakışıklı oyuncu Demir, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından set paylaşımı yaptı.

Yalı Çapkını setinden karavanda erkek kardeşiyle birlikte çekildiği bir pozu yayınlayan Mert Ramazan Demir, hayranlarından binlerce yorum ve beğeni aldı. Sevilen oyuncunun erkek kardeşiyle olan benzerliği hayranlarını şoke etti.

Yalı Çapkını dizisi her bölümüyle yeni eleştirilerin hedefine otururken, aynı zamanda sosyal medyanın ve ekranların yıldızı olmaya devam ediyor. Mert Ramazan Demir dizinin bu denli başarılı olmasına şaşırdığını itiraf etmiş ve özel hayatıyla gündeme gelmişti. Mert Ramazan Demir'in kardeşi Enes Demir, geçtiğimiz gün Yalı Çapkını setini ziyaret etti. Abi-kardeş buluşmasında ortaya bu kare çıktı. Sosyal medya kullanıcıları bu pozu görünce, "Gerçek yalı çapkını" Abisinden yakışıklı" gibi yorumlar yaptı.