Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde amca olacağını duyurmuştu. Fakat Demir ailesinden kötü haber geldi…

Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını dizisinde fırtınalar estiren genç oyuncu Mert Ramazan Demir, bu yaz partneriyle olan aşkını tatildeki görüntülerle herkese kanıtlamıştı. Projeleri, reklamları ve özel hayatında son dönemde keyfi yerinde olan yakışıklı oyuncuyu yıkan haber ailesinden geldi.

Demir'in abisi Zafer Demir ve yengesi Şebnem Demir, geçtiğimiz haftalarda bir bebek beklediklerini duyurmuştu. Mert Ramazan Demir de bu harika haberi sosyal medya hesabından paylaşarak amca olacağını hayranlarına duyurmuştu.

Maalesef çiftin bebeğinin kalbinin durduğu öğrenildi. Bebeklerini kaybeden çiftten bir paylaşım geldi. Mert Ramazan Demir bu haberle yıkıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü bebeklerinin kalbinin durduğunu üzüntüyle dile getiren Şebnem Demir, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelere yer verdi...

“Buraya hep iyi haberle gelmeyi çok isterdim ama çok üzgünüz ki, her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz. Cumartesi günü bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bizim için bu hassas dönemi anlayışla karşılayacağınıza hiç şüphemiz yok. Yazan, merak eden herkese teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi Allah’ın bizim için farklı planları varmış. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağız.”