Seferovic'in ardından hücum bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, bonservisi elinde olan Dries Mertens ile görüşmelere başladı


İtalya Ligi takımlarından Napoli ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki golcü futbolcunun adı kısa bir süre önce Trabzonspor ile anıldı. Abdullah Avcı, Mertens'in maaşını ödeyemeyeceklerini açıklarken, Galatasaray'ın devreye girdiği ortaya çıktı.

Trabzonspor ile eşleştiler! 12 milyon Euro'ya verdikleri oyuncuyu geri aldılar
Trabzonspor ile eşleştiler! 12 milyon Euro'ya verdikleri oyuncuyu geri aldılar
Haris Seferovic'in ardından hücum bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, bonservisi elinde olan Dries Mertens ile görüşmelere başladı.

Galatasaray kariyerinde 190 maç santrfor, 188 maç sol kanat oynayan Dries Mertens için yıllık 3,5 milyon euroluk maaş teklif etti. Taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan Alvaro Morata transferinin zora girmesi ile birlikte Juventus'un da Dries Mertens için devrede olduğu belirtildi. 

2013 yılında 9,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'den Napoli'ye transfer olan Dries Mertens, İtalya Ligi'nde 295 maçta 113 gol ve 66 asistlik performans sergiledi. Belçika Milli Takımı'nda 105 maça çıkan Mertens, 21 asistlik performans sergiledi.

Editör: Haber TS