Arka Sokaklar 17. sezonu ile yakında Kanal D ekranına geri dönüyor. Dizinin Mesut Komiser'i ünlü oyuncu Şevket Çoruh yeni sezonda kadroda yok.

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR’DAN AYRILDI

16 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, sevilen dizinin kadrosundan ayrıldı. Çok yakında Kanal D ekranlarında Cuma akşamki yerini almaya hazırlanan ekipte üç yeni isim bu sezon hünerlerini gösterecek. Öte yandan Mesut Komiser karakterini başarıyla canlandıran Şevket Çoruh ise ekipten ayrıldı.

Arka Sokaklar hayranları Çoruh'un vedasıyla adeta yıkıldı. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arkak Sokaklar yeni sezondan itibaren Mesut karakteri olmadan yoluna devam edecek. 633. bölümü ile yakında başlayacak 17. sezonda artık Şevket Çoruh yok.

Dizinin kemik kadrosundaki başarılı oyuncu, bundan sonra kariyer hayatına tiyatro ağırlıklı olarak devam edecek. Oyuncunun 2017 yılında Baba Sahne adlı bir tiyatro sahnesi kurduğu biliniyordu. Ünlü oyuncu Taxim adlı oyunda rol alıyor. Çoruh’un aynı zamanda Çakallarla Dans 6 filminde de rol alacağı öğrenildi.

Yoğun iş temposu nedeniyle diziye 17. Sezonunda veda eden Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından henüz bu konuya dair bir paylaşımda bulunmadı.