Abdullah Avcı'nın Samsunspor Maçı Öncesi Açıklamaları Abdullah Avcı'nın Samsunspor Maçı Öncesi Açıklamaları

Trabzonspor'un haftasonunda Fenerbahçe maçında verdiği skandal kararlar ile tepki çeken Mete Kalkavan gündemden düşmüyor. Karşılaşmanın VAR hakemliğini yapan ve birçok pozisyonda skandal hatalara imza atan Mete Kalkavan için Trabzonspor kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan "VAR'ın başındaki Mete Kalkavan görevine devam edebilecek mi?" ifadelerini kullanmıştı. Karşılaşmanın bitimi ile birlikte Fenerbahçe cepheside hakeme yoğun tepki göstermişti. 

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki mücadelede Video Asistan Hakem olarak görev alan Mete Kalkavan 9 maç ceza aldı. Hakem Mete Kalkavan'nın bu ceza sonrası klasmanda düşürüleceği ifade ediliyor. Kulislerdeki bir diğer iddialara göre söz konusu bu cezadan sonra Mete Kalkavan'nın hakemliği bırakabileceği konuşuluyor. 

ASBAŞAKNDAN FLAŞ PAYLAŞIM 

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas yaşanan Mete Kalkavan gelişmeleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Asbaşkan Kafkas sosyal medya paylaşımında Trabzonspor kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile olan bir fotoğrafını paylaşarak “Başkanımız ne diyorsa o… Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. #futboldaadalet ” yorumunu yaptı. Kafkasını, Mete Kalkavan’a yönelik bu paylaşımı büyük ilgi gördü.

ekran-resmi-2023-11-08-183718