Moto Edge 40 Pro fiyatı, özellikleri ve görselleri duyuruldu. İşte, resmi lansmandan önce ortaya çıkan Moto Edge 40 Pro özellikleri!

Geçen ay Motorola, Çin pazarında Moto X40 adlı en son amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Akıllı telefonun yakında Motorola Moto Edge 40 Pro takma adını taşıyan küresel pazara gelmesi bekleniyor. Cihaz zaten FCC, TDRA ve Geekbench'te göründü ve yakında piyasaya sürüleceği biliniyor.

Şimdi, Appuals'tan yeni bir rapor yaklaşan Edge 40 Pro'nun tasarımını ortaya çıkardı ve bunun gerçekten de Moto X40'ın yeniden markası olduğunu doğruladı.

Görüntüler, yaklaşmakta olan cihaz için iki renk seçeneğini ortaya koyuyor – Siyah ve Mavi. Tasarım, X40 ile tamamen aynı, yani kare şeklinde bir kamera adası ile kavisli bir sırt kısmı var. Telefonun 50MP birincil kamera sensörü, kamera modülü üzerindeki yazı ile onaylanıyor.

Telefonun ön kısmındaki kavisli ekranının üst orta kısmında bir delik bulunuyor. Üst ve alt kısımdaki çerçeveler de inanılmaz derecede ince. Telefonun sağ kenarında da güç ve ses tuşları bulunuyor. Ek olarak, bir ekran içi parmak izi tarayıcısı olacak. Rapor, renderların dışında Motorola Moto Edge 40 Pro özelliklerini de listelerken fiyatlandırmasından da bahsediyor.

Moto Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı

Rapora göre cihazda FHD+ çözünürlük, 165Hz yenileme hızı ve DC Karartma özelliklerine sahip 6,67 inçlik kavisli bir OLED ekran yer alacak. 4600 mAh pil ile desteklenecek olan son teknoloji Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti tarafından desteklenecek. Bataryada 125W kablolu şarj ve 15W kablosuz şarj olacak. Stok deneyimine yakın olacak özel bir Android 13 kaplaması kullanacak.

Optik için, 50MP ultra geniş ünite ve 12MP telefoto lens ile desteklenen OIS'li 50MP birincil kamera olacak. Özçekimlere gelince, telefon 60MP sensör taşıyacak. Son olarak, isimsiz kaynaklara göre Moto Edge 40 Pro, 850 Euro'ya mal olacak tek bir 12GB RAM ve 256GB dahili depolama seçeneğiyle gelecek.

Editör: Didem Bektaş