Moto Razr 2022 tasarımı yayınlanan ilk görsellerle ortaya çıktı. İşte, Motorola Moto Razr özellikleri!

MOTOROLA MOTO RAZR 2022 TASARIMI VE ÖZELLİKLERİ

Motorola, Ağustos ayında Çin pazarında Moto Razr 2022'yi duyurdu ve şirketin en yeni katlanabilir akıllı telefonu bu model oldu. Şirket, bu modeli henüz küresel pazarda piyasaya sürmedi, ancak sızdırılan yeni bir basın görseli, tam tasarımını ve diğer bölgelerde de piyasaya sürülmesine ilişkin ipuçlarını ortaya koydu.

Evan Blass bu kez de Moto Razr 2022 özelliklerini vurgulayan basın görüntülerini internete sızdırdı. Kapaklı katlanabilir akıllı telefon daha büyük bir harici ekrana sahip. Yeni modelin kapak ekranı 2.7 inç. Bu da oyunlar, mesaj yanıtları ve aramalar gibi işlevler için çok etkili bir özellik.

Sızdırılan basın görsellerine baktığımızda, cihazın arka tarafında 50 megapiksel birincil sensör ve 13 megapiksel ultra geniş açılı lensten oluşan çift kamera kurulumuna sahip olduğunu görebiliriz. Bu arada ön tarafta, delikli bir oyuğa yerleştirilmiş 32 megapiksel selfie kamerası olacak. Resmi görseller ayrıca cihazın suya dayanıklı koruma ve yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı ile geldiğini ortaya koyuyor.

Ön tarafta, birincil katlanır ekran, 144Hz yenileme hızına sahip 6.7 inçlik bir panele sahip. Kaputun altında, Moto Razr 2022, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci ile donatılmıştır ve 33W hızlı şarjı destekleyen 3.500 mAh pilden besleniyor. Cihaz ayrıca kutudan çıktığı gibi Android 12 işletim sistemi tabanlı MyUX 4.0 ara yüzünde çalışacak.

Editör: Didem Bektaş