Motorola Edge 30 Yolda... 5G Telefonun Özellikleri Netleşti!

Abone Ol

Motorola Edge 30 farklı isimlerle tanıtılacak ve her ülkede başka bir isimle satışa sunulacak. Cihazın tanıtım tarihi belli oldu! İşte Motorola hayranları için Motorola Edge 30 detayları!

5G destekli Motorola akıllı telefonu Motorola Edge 30, sertifika sitelerinde ortaya çıktı. Çok yakında piyasaya sürülecek. Motorola, yakında yeni bir Edge 30 serisi akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu listeye baktığımızda cihazın Amerika Birleşik Devletleri'nde üretildiğini ve GSM, WCDMA LTE ve NR ağlarını desteklediğinin onaylandığını görebiliriz.

Bu, akıllı telefonun daha önce piyasaya sürülen Edge 30 Pro'ya benzer şekilde 5G ağ desteği ile geleceğini doğruluyor.

Motorola'nın yeni telefonu 5G'yi destekleyecek.

Edge 30'un Qualcomm Snapdragon 778G Plus işlemciyi çalıştırması ve kutudan çıkar çıkmaz Android 12 işletim sistemini başlatması bekleniyor. Bu yonga seti, 8 GB LPPDDR4X RAM ve 128 GB UFS 3.1 depolama ile eşleştirilecek.

Ön tarafta, 32 megapiksel selfie kamerası ve 144Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç FHD+ POLED ekran yer alacak. Arkada ise 16 megapiksel ultra geniş açılı lens, makro sensör ve hatta OIS destekli 8 megapiksel 3x telefoto sensörle eşleştirilmiş 108 megapiksel birincil kamera bulunabilir.

108 MP ana kameralı Motorola Edge telefonu merakla bekleniyor. 30W hızlı şarjı destekleyen 4.000 mAh pilden beslenecek olan bu cihaz Nisan ayında tanıtılacak.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }