Muhammet Demir'in Babası İkna Edildi

Abone Ol
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak babası İsmail Demir'in "Oğlum Trabzon'da oynamaz, oraya göndermem" demesi üzerine transferi gerçekleşmeyen Gaziantepsporlu Muhammet Demir'de önemli gelişmeler yaşanıyor. 21 yaşına gelen ve artık büyük takımlarda top koşturmak isteyen Muhammet'in Trabzonspor konusunda babasını ikna ettiği öğrenildi.
 
GAZİANTEP'LE GÖRÜŞÜN

Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunun babası, oğlunun Trabzonspor'da oynama isteğine kayıtsız kalamadı.

Baba Demir'in daha önce bir kez görüştüğü Trabzonsporlu yöneticilere, "Gaziantepspor yönetimiyle oturup görüşün. Eğer anlaşırsanız, biz de şartları görüşmek üzere bir araya gelebiliriz" dediği öğrenildi. Muhammet, son iki sezonda en çok yıldızı parlayan genç isimlerden biri.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }