Sancak, “Şu dakika itibariyle tamam, devam etmiyoruz. Ayrıldık. Biz kendisine teklifte bulunduk. “Ya başkanım sezon sonu bakalım” dedi. Çünkü aile özlemi çeken bir hocamız. Sık sık zaten İtalya’ya gidip geliyordu. En son maçtan sonra oturduk görüştük. “Biz arzu ediyoruz, seninle çalışmak istiyoruz” dedik.
O da biraz yorulduğunu, enerjisini kaybettiğini, dinlemek istediğini söyledi.
1 saat önce görüştük. Helalleştik. Kendisi de açıklayacaktır. Ama her zaman kapımızın açık olduğunu söyledik. Vedalaştık. İnsan olarak çok sevdiğim biridir. Anlaşamadığınız noktalar oluyor ama insan olarak çalışılabilecek, beraber iş yapılabilecek bir adam. İnşallah gittiği yerde başarılı olur…” dedi.

TRABZONLULAR BİZE KIZMIŞTI

Montella’nın Trabzonspor ile adının anıldığı dönemdeki açıklamaları ile ilgili olarak ise Sancak, “’Zannetmiyorum. Daha önce Trabzon ile anıldı. Hatta Trabzonlu yöneticiler o nezaketsizliği yapmadılar. Çünkü hepsi bizim dostlarımız. Hatta bazı Trabzonlular bana kızmıştı ama ben işin önemini anlatmak için söylemiştim onu. Fenerbahçe’nin de öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ne Ali Başkanım, ne onların yöneticileri yapar. En azından danışırlar sorarlar.. En son görüştüğümüzde öyle bir şey gündemde olmadığını ama önerildiğini, biliyorum. Menajerler biliyorsunuz, herkesi önerir..
Sorulmadığı için gönül koyarım. Ama alırlarsa da Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.