Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'dan ayrılacağı ve Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki iddialara cevap verdi. 

Ajansspor’da yer alan habere göre Sancak, “Böyle bir şey yok” derken, "Lig devam ediyor. Montella Trabzonspor ile anlaştı haberleri çıkıyor. Böyle bir şey yok. Trabzonspor da yolda yürürken böyle bir nezaketsizlik yapmaz. İşin raconunu bilirler” dedi. 

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR
Montella’nın sözleşmesinin sezon sonu bitteceğini ifade eden Sancak, “Sezon sonunda sözleşmesi bitince talip olabilirler. Biz uzatmak isteriz ama olursa olur olmazsa olmaz. Biz iyi anlaştığımız herkesle yola devam etmek istiyoruz. Kendisi gitmek isterse yapacağımız bir şey yok. Jesus'tan sonra en pahalı hoca. Ben fedakarlık yaptım" diye konuştu.

"1.5 SENEDİR BOŞTAYDI"

Vincenzo Montella'nın imza attığı dönemde Andrea Pirlo'nun da gündeme geldiğini belirten Başkan Sancak, "Biz aldığımızda 1.5 yıldır boştaydı. Kimse peşinde koşmuyordu ama değerli bir hocaydı. Önümüzde iki tane İtalyan vardı. Montella ile anlaştık. Diğeri Pirlo'ydu onu da Karagümrük aldı. Hedefimiz Avrupa'ya gitmek, Allah nasip ederse gideriz" dedi.

Editör: Haber TS