Mustafa İlhan ile dobra dobra

Abone Ol

Öncelikle deplasman yasağı hakkındaki görüşleriniz nedir?

-TRABZONSOR ve Fenerbahçe arasındaki son zamanlardaki gerginlik nedeniyle alınmış bir karardır. Ancak bu gerginliğin sebebi taraftarlar değildir. yazılı ve görsel medya bu gerginlikten sorumludur bunun son dönemdeki en somut örneği  Ömer Çavuşoğlu ve benzeri kişilerin sarf ettikleri sözlerdir bu tarz sözler söz konusu gerginliği doğurmaktadır hatta sadece taraftarlara uygulanan yeni sporda şiddet yasasının Ömer Çavuşoğlu gibiler üzerinde uygulanması gerekmektedir.

Geçtiğimiz 2000'li yılların deplasman Trabzonspor tribünü ile şuan ki deplasman tribünü arasında fark var mı? Var ise biraz açıklar mısınız?

-Her dönem yeni nesil böyle organizasyonlara katılmaktadır tribünümüzde git gide daha genç bir kitleye sahip olmaktadır lakin sosyal medya yani internet dünyasının deplasman tribününe olumlu ve olumsuz etkileri olmaktadır. Tribünün giderek gençleşmesi tribün kültürünün Trabzonspor tribünlerine daha kolay aşılanmasını sağlamaktadır buda her gecen dönemde tribünümüzün daha da gelişmesini sağlamaktadır.Söz konusu önemin çok önünde olduğumuzu bununda zamanla daha da ileriye gideceğini düşünmekteyim.

Temiz Dinamobet LİG yürüyüşünde verilen mesaj yerine ulaştığını düşüyor musunuz?

İstanbul Trabzonspor’lular platformu olarak İstanbul’daki Trabzonsor taraftar derneklerimizle ve internetteki tribüne katkı sağlamak amacıyla çaba veren oluşumlarla ortaklaşa düzenlediğimiz bu yürüyüşün hedefine ulaştığına istediğimiz mesajı gerekli yere verdiğimize inanıyoruz . Bu yolda hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını müzemizde görene kadar hakkımızı aramaktan vazgeçmeyeceğimizin ve bu uğurda gerekli tepkilerimizin devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz.

TFF Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar Hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Çok yakın çevresinden duyduğum kadarıyla kendisi Aziz Yıldırım'dan , Ali Şen'den , Metin Aşık' tan Tahsin Kaya'dan daha koyu fenerbahçeliyim demektedir. Servetinin sonuna kadar fenerbahçeye harcamaktan çekinmeyeceğini söyleyen ve şu an tff başkanlığı yapmakta olan aydınların tamamen duygularıyla hareket etmekte olduğunu ve görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini düşünüyorum

Trabzonspor kulübünden deplasmanlarda yaptığınız organizasyonlarda ücret talep ediyor musunuz?

Bizim kulüpten istediğimiz tıkandığımız yerde bize destek olmalarıdır ancak bu tür durumlarda kulübümüzün bize destek olmak yerine köstek olduğunu gördüğümüzden dolayı Trabzonspor kulübünden şu anda hiç bir şey talep etmemekte tamamen kendi imkanlarımızla organizasyonlarımızı gerçekleştirmekteyiz Gurbetçi Gençler olarak gittiğimiz deplasmanlarda dönem dönem önümüzü kesmek adına ellerinden gelen herşeyi yapmaktadırlar bizim verdiğimiz mücadele rant için değil arma içindir. Atatürk' ün gençliğimize hitabesinde söylediği gibi "muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur "

Son olarak bordo mavi formaya olan aşkınız nasıl başladı?

Trabzonlu doğduk Trabzon’lu öleceğiz

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }