Son teknoloji kullanılarak üretilen iş elbiseleri daha sağlam, daha uzun süreli kullanıma olanak tanıyan yapıdadır. Ek olarak daha ekonomik olarak sunulan iş elbiseleri, firmaya özel olarak tasarlanarak üretilmektedir.

Gıda, üretim, fabrika ortamları başta olmak üzere diğer birçok iş alanında rahatlıkla kullanılabilen bu kıyafetler, modern ve yenilikçi yapılarıyla personeller tarafından da sevilerek kullanılmaktadır. Geniş kullanım alanı olan iş elbiseleri aynı zamanda günümüz şartlarına uygun şekilde tasarlandığı için, personellerin daha şık ve temiz – tertipli görünmelerinde de etkili olacaktır.

Uzun süredir sektörde bulunmasıyla tecrübe kazanan ve firmalara özel üretim yapma konusunda maksimum memnuniyet sağlayan MYB Tekstil, her zaman işletmelerin ihtiyaçları çerçevesinde hareket ettiği için her şirkete özel seçenekler sunar. Ayrıca hem üretim hem de teslimat, ikaz yeleği ve hemşire kıyafetleri dahil tüm ürünlerde oldukça hızlıdır.

Promosyon Tişört ve Kıyafet Üretimi

Günümüzde firmalar zaman zaman promosyon ürünleri dağıtarak müşteriler ile yakınlaşmak, kendilerini tanıtmak ister. Bu kapsamda promosyon tişört gibi birçok alternatif seçenek bulunmaktadır. Ne olursa olsun bunların hem kaliteli hem de markayı en iyi yansıtacak şekilde hazırlanması gerekir. 

MYB Tekstil, tüm üretimlerinde müşteri gereksinimlerini ön planda tutarak istenen promosyon ürünlerini imal etmektedir. Ek olarak standart üretime karşın firmanın özel istekleri ve ihtiyaçları bulunuyorsa, bu detaylar dikkate alınır ve firmaya özel tasarımlar / üretimler ortaya çıkarılır. MYB Tekstil kurumsal olarak hizmet verdiği için sektöre özgü, yönetmeliklere uygun olması gereken elbiseleri de başarıyla üretmektedir.

İş pantolonu montu gibi tüm imalatları müşterilerin istek ve beklentilerine göre olduğu için standart değil özel çözümler sunar. Böylece her çalışmasından en iyi sonuçları elde eder. Yüksek teknolojisi sayesinde üretim kısa sürede istenen sayıda yapılabilmektedir. Ayrıca hem müşteri, hem de personel açısından da birçok konuda fayda sağlar.

Firmaya Özel İş Kıyafeti Üretimi

Markayı yansıtma konusunda büyük önem taşıyan iş kıyafetleri daha kurumsal bir imaj çizmesinin yanı sıra işletme içerisinde müşterilerin personeli direkt olarak tanımasına da olanak tanır. Disiplin konusunda da büyük bir fayda sağlayan özel kıyafetler, sektör fark etmeksizin personelin daha iyi ve iş odaklı çalışmasında da etkin rol oynayacaktır. Teknik servisten tadilata, tadilattan gıda sektörüne kadar birçok iş türü için özel olarak üretilen kıyafetler mevcuttur. Örneğin boya, tadilat ve benzeri iş kollarında çalışan personeller için iş tulumu, iş montu ve iş yelekleri sıklıkla tercih edilir.

Gıda Sektörü İçin İş Kıyafetleri

Özellikle gıda sektöründe iş kıyafetleri büyük önem taşıyan unsurlar arasındadır. Personellerin daha temiz görünmelerinde etkin rol oynayan personel kıyafetleri, ek olarak işletme içerisinde varsa rütbelerin de belli olmasını sağlar. Örneğin şef ile garsonun farklı renklerde iş tişörtü giymesi, müşterilerin de tanımasını sağlayacaktır.

Teknik Servis İçin İş Kıyafetleri

Teknik servis personelleri genel olarak iş yeri dışında çalışan personellerdir. Dolayısıyla iş kıyafetlerinde logo ve marka adının bulunması, marka bilinirliğini de doğrudan etkileyen bir durumdur. Servis için gittikleri yerlerde daha kurumsal ve ilgili görünürler. Bu da marka açısından olumlu bir izlenim bırakır.

Kuryeler İçin İş Kıyafetleri

Kuryeler de tıpkı teknik servis personelleri gibi iş yeri dışında çalışan, gün içerisinde birçok kişiyle görüşen personellerdir. Yine aynı şekilde iş tişörtü, iş pantolonu ya da iş montlarında yer alan logo ve işletme ismi, marka bilinirliğine doğrudan katkıda bulunur.

İş elbiseleri modellerimizi sitemiz; https://www.mybtekstil.com/ sitemizden inceleyebilirsiniz.

Editör: Ersin Tanitim