GENEL

Neden IPhone’da VPN Kullanmalısınız?

Abone Ol

Apple cihazlarının sektördeki en güvenli cihazlar olduğu biliniyor. Apple cihazları, çok güvenli olsalar da, yine de potansiyel güvenlik açıkları içerirler. Peki bu güvenlik açıkları ne kadar önemli ve iPhone'unuz için bir VPN'e ihtiyacınız var mı? Okuyun ve öğrenin.

Iphone Cihazlarda VPN Kullanmanın Önemli Nedenleri

iPhone'unuzda bir VPN kullanmanız gerektiğinde kendinizi hangi özel durumlarda bulabilirsiniz? İşte iPhone'unuzda bir VPN'e ihtiyaç duymanızın ana nedenleri:

·        Sıklıkla Halka Açık Wi-Fi Kullanıyorsanız - Neredeyse tüm kafelerde, alışveriş merkezlerinde veya havaalanlarında ücretsiz Wi-Fi noktaları bulabilirsiniz. Bu etkin noktalara erişmek çok kolaydır. Bu, herkesin ağınızdaki faaliyetlerinizi izleyebileceği anlamına gelir. Ancak, bağlantınızı bir vpn üzerinden yönlendirirken halka açık WiFi kullanmak, tüm verilerinizi güvende ve gizli tutar.

·        Çok Seyahat Ediyorsanız – Uluslararası seyahat ederken bir VPN, web sitesi kısıtlamalarını ve coğrafi engelleme girişimlerini atlamanın yararlı bir yolu olabilir.

·        Gizliliğinize Değer Veriyorsanız - İnsanlar genellikle saklayacak bir şeyleri olmadığı için birinin ne yaptığını görmesini umursamadıklarını söylerler. Ancak gizliliğinize değer veriyorsanız, değerli bilgilerinizi meraklı gözlerden korumanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. İzleyenlerin sadece hükümetler değil, çoğu zaman siber suçlular olduğunu da unutmayın.

iPhone kullanıcılarının kötü amaçlı yazılımlar konusunda endişelenmesine gerek yok, Ancak cihazınız  kimlik avı dolandırıcılıklarına karşı hâlâ savunmasızdır, bu nedenle onu mümkün olduğunca korumalısınız. Bu, bizi bu makaledeki bir sonraki noktaya getiriyor.

Iphone İçin En Güvenilir VPN Uygulaması Hangisi?

Peki, iPhone için bir VPN çok önemli olabilir, ancak ihtiyaçlarınız için en iyi VPN hizmetini nasıl seçersiniz? İşte bir VPN hizmeti seçerken göz önünde bulundurulması gereken şeylerin objektif bir listesi:

·        Sunucuların kalitesi ve miktarı – Büyük sunucu ağına sahip bir VPN, güvenilir yükleme ve indirme hızları sağlayabilir.

·        Kayıt tutmama politikası - Kayıt tutmama özelliği bir VPN için en önemli özelliktir. Bu sayede hiçbir kişi sizin internetteki faaliyetleriniz hakkında bilgi sahibi olamaz.

ZoogVPN, internetin kontrolünü eline almanız için size bazı özellikler sunar. Tüm cihazlara (Mac ve iOS) yönelik ücretsiz uygulamamız ile kişisel, güvenli veya hızlı internet bağlantınızdan ödün vermeden sınırsız internet erişiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Faaliyetlerimize 2013 yılında başladık ve katı bir politika ile sorunsuz hizmet sunmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Best vpn for iphone için, ücretsiz hizmetimizi deneyin veya ayda sadece birkaç dolardan başlayan fiyatlarla ZoogVPN'in premium planlarından birine kaydolun.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }