Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, Sivasspor'a karşı alınan 4-1'lik yenilgisi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Bjelica'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

"DAHA FAZLASINI GÖRMEK İSTERDİM"

“Sivasspor hak ettikleri bir galibiyet aldı. 10 kişi kaldıktan sonra saha içinde istediğimiz varlığı gösteremedik. 70 dakika boyunca 10 kişi oynadık, böyle maçlar oynayabilirsiniz ama 10 kişi kaldıktan sonra takımımdan daha fazla mücadeleyi, arzuyu görmek isterdim. Goller yedikçe son 10-15 dakika genç arkadaşlarımızı görmeyi, onlara biraz süre verebilmeyi ve maç tecrübesi edinebilmelerini sağlamaya çalıştık. Onlar oyuna girdikten sonra ikinci yarının son dakikalarına doğru hakimiyet biraz daha fazla bizde oldu, biraz daha topla oynayan taraf olduk.

"YAPILACAK ÇOK İŞ VAR"

Maç üzerinden çıkarımım şu olabilir; tabii ki önümüzde yapılacak çok iş var, çok çalışmamız lazım ve biz de bunları analiz ederek neleri eksik neleri doğru yaptık bunlara bakacağız ve önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olmaya çalışacağız. Buraya gelmeden önce burada tanıdığım insanları aradım. Konuştuğum herkes bu kulübün ne kadar büyük bir kulüp olduğundan bahsetti. Zaten kulüp geçen sene gösterdiği performansı gösteriyor olsaydı ben de burada olmazdım.

"ZAMANA İHTİYACIMIZ OLACAK"

Şimdi hep beraber oturup nelerin yanlış gittiğini, nelerin yapılması gerektiğini konuşacağız. Bizim takıma baktığınızda önemli oyunculara sahip olan bir takım olarak görüyorsunuz ama takım olarak belki istediğimiz mücadeleyi gösteremedik. Bunun nedenlerini araştıracağız. Buna karşı neler yapmamız gerektiğine bakacağız, çözüm bulacağız. Bunu çalışarak çözeceğiz, önümüzde oynayacağımız maçlar var. Birkaç gün içerisinde ya da kısa sürede bu sorunları çözebilmek çok kolay değil, zamana ihtiyacımız olacak.

"KİMLERİN BİZDE OLUP OLMAYACAĞINI..."

Önümüzdeki oynayacağımız maçları bu zaman içerisinde değerlendirerek, önümüzdeki sezon kullanabileceğimiz oyuncuları, kimlerin bizde olup olmaması gerektiğini, hem de hedefimiz olan 4. sıraya ulaşmak ve en üst sıralarda ligi tamamlamak adına kimlerin motivesi var, kimler buna hazır durumda bunları değerlendireceğiz”

Editör: Haber TS