Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, eski takım arkadaşı ve öğrencisi Mihael Zaper’ı Trabzonspor’a getirmek istiyor. Peki, Mihael Zaper kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor transfer gündeminde yeni hocanın isteğiyle yıldız bir isim ön planda. Trabzonspor’a gelir gelmez yoğun mesai harcayan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, eski takımı NK Osijek’in yıldız futbolcusu Mihael Zaper ile ilgileniyor.

Hırvatistan'da NK Osijek'in 2 sezondur kaptanı olan genç oyuncu, Bjelica'nın radarında. İddiaya göre, transfer için Trabzonspor ile Zaper arasında görüşmeler başladı.

Süper Lig'deki son maçlar Bordo-Mavililerin kaderine yön çizecek. 24 yaşındaki Hırvat futbolcunun orta sahanın merkezinde güçlü ve mücadeleci bir oyun sergilediği biliniyor. 1.88 boyundaki Mihael Zaper, bu sezon kendi takımında 29 maçta 1 gol, 2 asistlik performans kaydetti.

3 milyon Euro'luk bonservis bedeli bulunan Zaper'ın Trabzonspor kadrosuna katılma ihtimali var. İlk temaslar sonrası gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Mihael Zaper Kimdir?

Hırvatistan'ın NK Osijek takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Mihael Zaper, 11 Ağustos 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.88 m boyunda olan Zaper, sağ ayağını kullanmaktadır. Mihael Zaper, bu sezon 29 resmi karşılaşmada 2 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

Editör: Didem Bektaş