NEREDE KALMIŞTIK ?

Şükür Kavuşturana! Öncelikle ‘ 2022 – 2023 Futbol Sezonu “ tüm futbol paydaşlarına hayırlı olsun!..

Abone Ol

Doksan Gün Sonra ‘’

Hani, soluk soluğa izlenen diziler vardır da, öyle bir yerde sezon finali yapar ki, yaz boyunca yeni bölümlerin gelmesini heyecanla bekler durur ya tiryakileri..

Şampiyon Trabzonspor’un durumu da aynı heyecanı yaşatıyor tüm sevdalılarına.

Hasret Bitti..

Keza, Trabzonspor sezonu  öyle güzel bir yer ve konumda sonlandırdı ki, sevenlerinin içindeki tüm acabaları rekorlarla taçlanan o muhteşem şampiyonluğu ile gidermişte oldu..

Hülasa;

Harika bir sezonu geride bırakan, az – öz vede dengeli transfer politikasıyla rakiplerinden bir adım önde yeni sezon perdesini araladı ‘son şampiyon ‘..

Sanki, sahi  “ nerede kalmıştık dostlar “ der gibi..

Abdullah Avcı ve öğrencileri yine işi sıkı tutup, o olası sezon açılışı sürprizlerine izin vermeden, rakibinin durumuna bakmadan işini ciddiye alarak istediğini almasını bildi..

Değerli rakip İstanbulspor’a da bu yeni yolculuğunda başarılar dilerim.

Lakin, bu kadro yapılarıyla “ Süper Lig’de “ kalıcı olmaları çok zor görünüyor zannımca.

Dün akşam yine de son şampiyon karşısında elinden geleni yaparak, kendileri için yeni bir hikaye yazımının ilk cümlesine başlamış oldular..

Sonuç itibariyle Trabzonspor işini sürprize bırakmayıp sezona galibiyetle başladı..

Ben, İstanbulspor galibiyeti sonrası bu maçı geride bırakıp başka  bir detaydan bahsetmek istiyorum:

Kendisine uğurlu gelen Olimpiyat Stadında yeni bir hikaye yazacağına yürekten inandığımız Trabzonspor için asıl zorluk bu sezon olacak dersek hiçte abartmış olmayız diye düşünüyorum..

Hele ki rakiplerinin her ne olursa olsun, asıl önceliklerinin lig şampiyonluğu olduğunu beyanlarından mütevellid yörüngelerini belli ettiklerini görünce, Trabzonspor için bu sezonda  her şey çok zorlu ve  daha anlamlı geçecektir hiç kuşku yok ki..

Kendilerini asırlık çınar diye tabir eden değerli rakiplerimizin ortak bir motivasyonu da var.

O da “ Cumhuriyetimizin 100.cü Kuruluş Yıldönümünde “ şampiyonluk ipini göğüslemek..

Neden Olmasın!..

Bende diyorum ki, “ onlar hayal kurar, Trabzonspor ise gerçekleştirir “..

Herkes yine ihtimal vermiyor, cumhuriyet payesini kendi omuzlarına apolet yapanlara sanki özel bir hakmış gibi, kendilerini şimdiden şampiyon görenlere diyorum, vede iddia ediyorum ki, Trabzonspor bu yüzyılda şampiyonlukta  duble yapacak ve  gerçek anlamda tarihe geçecek diye inanıyorum..

Bağlıyorum; son sözüm biraz iddialı olacak, lakin söylemeden edemeyeceğim.

“ Hatta bu yazımı bi yere not ediniz “..

Bugüne kadar izlediklerinizin tümü fragmandı..

Asıl film  bu sezon Trabzonspor’un yeni ve bir o kadar da derin anlamlar ihtiva eden, Cumhuriyetimizin 100.cü kuruluş yıldönümünde kazanacağı şampiyonluğa uzanan bir yol hikayesinin görselliğinde saklıdır..”

bu film gibi şampiyonluk yolculuğu asla kaçmaz, her hafta soluksuz izlenir...

Hasan Akbaş

Haberts.com

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }