Nettepet.com En Bakımlı Evcil Hayvanlar İçin

Abone Ol

Hayvanlar tarih boyunca insanların en yakın dostu ve yardımcısı olmuştur. Evcil hale getirildiklerinde ev ortamında da kolaylıkla bakılan hayvanlar arasında en fazla bakımı tercih edilenleri ise köpek, kedi, papağan ve muhabbet kuşudur. Birçok insanın sahiplenmek için arayışta olduğu bu hayvanları petshoplar ve barınakların yanı sıra internet ortamında da bulmak oldukça basittir. Mutlaka sertifikalı şekilde hizmet veren internet sitelerden edinilmesi gereken hayvanları isteyenler uzun yıllardır bu hizmeti veren www.nettepet.com adresinden de temin edebilirler.

Aradığı Hayvanı Nasıl Bulabilirim?

Birçok insanın evcil hayvanını satmak veya sahiplendirmek içim ilan verdiği nettepet sitesinin üst köşesinde arama motoru bulunmaktadır. Buraya satılık kedi veya köpek gibi aranılacak hayvanın adını yazıp ara tuşuna tıklayanlar için sitede bulunan mevcut seçenekler çıkacaktır. Ayrıca bu arama motorunda filtreleme özelliği de bulunmaktadır. Bu özellik ile kişiler kendilerine en yakın satılık hayvanı bulma şansına sahip olurlar. Binlerce farklı türden hayvanın farklı cinsinin bulunduğu siteden kişiler bilgileri alarak satıcı ile iletişime geçebilirler. Hayvan sahibi olmak isteyenler için tüm kolaylıkların bulunduğu site de daha önce beğenilen hayvanların kolaylıkla bulunması için ilan numarası ile arama imkanı da bulunmaktadır.

Hayvan Sahipleri İle İletişime Geçebilirim?

Nettepet sitesini kullanarak satılık köpek veya kedi gibi ilan vermek isteyenlerin ilanda mutlaka hayvanın cinsi, yaşı, fiyatı ve kendi telefon numarasını gibi bilgileri paylaşmaları gerekmektedir. Bu nedenle hayvan sahibi olmak isteyenlerin almak istediği hayvanı belirledikten sonra fotoğrafının üzerine tıklaması ve açılan ekranda çıkan numarayı araması yeterlidir.

Nettepet Hayvan Fiyatları

Nettepet sitesinde bulunan hayvanların fiyatlarını site değil satıcı belirlemektedir. Ancak alıcıların ilanda bulunan numara aracılığı ile fiyatı daha da aşağı düşürme şansları bulunmaktadır. Sitede bulunan ilanlar arasında ise konuşma özelliğinden dolayı satılık papağan fiyatları yüksek olması ile dikkat çekmektedir. Yüksek paraların ödeneceği bu hayvanlar için güvenilir ve sorunsuz bir site olarak öne çıkan Nettepet sitesinde hayvan alımı yapan kişiler kolaylıkla bir ömür boyu arkadaşlık edecekleri hayvanlara sahip olurlar.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }