Yemek Sepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın Trabzonspor Başkanlığı hakkında yaptığı açıklama ile gündem oldu. Peki, Nevzat Aydın kimdir?

Online yemek siparişi platformu Yemeksepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, son dönemde spor camiasında adı öne çıkan isimlerden biri. Nevzat Aydın Yemek Sepeti kurucusu olarak kamuoyunda tanınan bir isim. Trabzonspor aşığı olan ünlü iş insanı, bordo mavili kulüp hakkında sarf ettiği sözlerle gündeme geldi. Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifa etmesinden sonra, kulübün yeni Başkanının kim olacağı taraftarın merak konusu oldu.

Nevzat Aydın Trabzonspor Başkanlığı için Ne Söyledi?

Yeni başkanın Ertuğrul Doğan olacağı yönünde iddialar kulislerde dolaşmaya başladı. Yeni Trabzonspor Başkanı adayları arasındaki en güçlü isim Doğan olarak gösterildi. Peki, Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın Trabzonspor Başkanı adaylarından biri mi? Aday olması ve başkanlığa seçilmesi mümkün mü?

Ağaoğlu'nun yerine yeni başkan olarak bazı isimler gündeme geldi. Trabzonspor'un eski yöneticisi, aynı zamanda Yemek Sepeti kurucusu Nevzat Aydın konuya açıklık getirdi ve şunları söyledi:

"Beni Trabzonspor başkanlık makamına yakıştıran herkese çok teşekkür ediyorum, benim için büyük onur. Ancak delege teveccühde bulunsa da, bu konjonktürde ve siyasi iklimde başkanlığım Trabzonspor için fayda getirmeyecektir. Umarım takımımız için hayırlısı olur."

Nevzat Aydın Kimdir?

Yemeksepeti.com’un kurucu ortağı ve eski CEO’su Nevzat Aydın, 1976 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve San Francisco Üniversitesi İşletme, Ekonomi MBA mezunudur. 2020 yılında GEN Türkiye'yi kurdu. Trabzonspor'da bir dönem yöneticilik yapmıştır.

Editör: Didem Bektaş