Nm Gıda, seçkin organik ürünleri ile artan talepleri büyük bir memnuniyet ile karşılıyor.

Nature Momma; doğadan aldığı güçle geçmişten bugüne gıda alanında faaliyetler sürdürüyor. Prensiplerimizden ayrılmaksızın önce insan sağlığını önemsiyor ve bu yönde bir çalışmayı ortaya çıkarıyor.

Sağlıklı besinleri katkı olmadan geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla birçok farklı kalemde doğal tüketim ayrıcalığı sunuyoruz.

Bedensel ve zihinsel sağlığı korumak amacıyla leziz ve en sağlıklı ürünleri doğadan alıp mutfaklarınıza sunuyoruz.

Sağlık düzenli beslenme için en gerekli olan besin öğelerini hazır hale getirerek damak tadınıza sunuyoruz.

Organik ve natürel gıda hizmeti sunan Nuture Momma hizmet sektörünün taleplerini fazlasıyla karşılayabilmektedir. Farklı kurumlar, kişiler ve sektörlere ayrıcalıklı hizmet sunarken sofralara aruz edilen lezzeti ulaştırıyor.

Organik ürün gruplarımız içerisinde yer alanlar; organik bakliyatlar ve tahıllar, kuru yemişler, organik unlar, soslar, organik salçalar, tohumlar, yağlar, organik zeytinyağı ve zeytinler şeklinde sıralanmaktadır.

Organik Bakliyatlar Nelerdir?

Bakliyatlar, hepimizin mutfağında mutlaka yer işgal eden önemli besinlerdir. Tarhana, nohut, fasulye, bulgur, pirinç, börülce ve mercimek gibi temel gıdaları organik şekilde sizlere ulaştırıyoruz.

Sağlıklı bir beslenme düzeni için bakliyat seçimlerinizde Nature Momma’yı tercih edin. Sadece sağlığı ile sınırlı kalmayan bu ürünler kolay pişme olanakları ve damakta bıraktığı lezzetleri ile vazgeçilmez.

Ülkemizin pek çok farklı noktasına kolayca ulaştırarak herkesin sağlıklı ve leziz sofralar kurabilmelerine ön ayak oluyoruz.

Organik Salça Fiyatları

Domatesin faydaları saymakla bitmezken kış mevsiminde bu faydalardan organik salça ile faydalanmak mümkündür. Farklı yöntemler ile doğal olarak kavanozlanan her bir salça, yemeklerinize ve kahvaltı sofralarınıza ayrıcalık kazandırıyor.

Koyu kıvamlı, tuz oranı ve benzer detayları le fazlasıyla memnuniyet oluşturuyor. Salça fiyatları salçanın türüne ve ağırlığına göre değişebilmektedir. Farklı ambalajlama seçeneklerine göre organik salça fiyatları birbirinden ayrılmaktadır. Naturel Mommo 500 gr. domates püresi 50 TL, 650 gr. domates salçasını da 90 TL olarak satışa sunmaktadır.

Farklı ağırlıklarda ve daha fiyat ayrıcalıklarımıza kolayca göz atabilirsiniz. Aynı gün kargo ayrıcalıklarımız ile damak tadınıza en uygun organik salça ve organik bakliyatları sitemiz üzerinde bulabilirsiniz.

Editör: Ersin Tanitim