Uluslararası onaya sahip ürünler üreten Evenos Yangın Güvenlik Sistemleri, bu hususta çok farklı ürün çeşidi ile karşımıza çıkıyor. Yangın algılama ve söndürme alanında ürünler üreten firma, olduğu günden bu yana sadece yangın güvenlik ve korunum sistemleri üzerine çalışıyor. Yetkin bir mühendis kadrosuna sahip olan Evenos Yangın Güvenlik Sistemleri, birinci sınıf sistem ekipmanlarına sahiptir. 

Yangın güvenliği konusunda rakip tanımayan firma, geçmiş olduğu çok sayıda güvenlik ve korunum sistemleri ile hayatımızın bir noktasında yer almayı başarıyor. Sıradan firmalara göre çok daha kaliteli ve özverili bir şekilde çalışan Evenos Güvenlik Sistemleri, müşterilerini bu tür konularda bilinçlendiriyor. 

Evenos Güvenlik Sistemleri'ni ön plana çıkaran çok sayıda ürün vardır. Bu ürünlerin başında ise Novec 1230 gazlı yangın söndürme sistemleri bulunuyor. Kullanım alanı çok geniş olan bu ürün, bilgi işlem odaları, müzeler, sanat galerileri, arşivler, depolar, elektrik odaları, laboratuvarlar, veri merkezleri, kamera odaları, kütüphaneler, ATM sistemleri, kabinler, gemilerin kargo dairleri ve server odaları gibi yerlere kullanılırlar.

Novec 1230 Gazlı Yangın Söndürme Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir?

Bu ürün elektronik devreler için güvenlidir. Bundan dolayı A, B ve C sınıfı yangınlarda kullanılmaya uygundur. Tatsız ve kokusuzdur. Ozon delme potansiyeline sahip değildir. Alandaki ısıyı soğurarak söndürme işlemi yapar. Kısa borulama imkanıyla öne çıkar. Hızlı ve etkin bir yangın söndürme üründür.

Novec 1230 Söndürme Sistemi Sağlığa Zararlı Mıdır?

Novec 1230 kokusuz ve tatsız olduğu için sağlığınıza herhangi bir zarar vermiyor. Kolay ve hızlı bir şekilde yangın söndürmek için kullanılabilecek en doğru ürünlerdendir. Firmanın özel mühendisler ile tasarladığı bu sistem, güvenle kullanılabilir.

Evenos Yangın Güvenlik Sistemleri Ürünleri Nelerdir?

Firmanın üretmiş olduğu tüm ürünler yangından korunma ve yangın söndürme kaynaklıdır. Novec 1230 da bu ürünlerden bir tanesidir. Bunun yanı sıra Fm200 gazlı söndürme sistemi, CO2 söndürme sistemleri, duman ve yangın perdeleri, davlumbaz söndürme sistemleri, duman tahliye kapakları, köpüklü söndürme sistemleri ve sulu söndürme sistemleri firmanın başlıca ürünleri arasında yer alıyor.

Neden Evenos Yangın Güvenlik Sistemlerini Tercih Etmeliyim?

Yangın güvenliği konusunda sınır tanımayan Evenos Yangın Güvenlik Sistemleri, sayısız insanı memnun eden bir kaliteye sahiptir. Yangın öncesinde ve yangın anında korunmak için bu firmanın sistemlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Alanında uzmanlaşmış mühendisler tarafından hazırlanan bu sistemler, en başta insan sağlığını korumak adına geliştirilmiştir.