Usta oyuncu Nur Sürer, Show TV’nin yeni dizisi Aile ile ekrana dönüyor. Camdaki Kız gibi Aile dizisinde de ipler onda olacak…

Kanal D'den Show TV'ye transfer olan usta oyuncu Nur Sürer, şimdiye dek canlandırdığı karakterlerle izleyenleri mest etti. Her rolünü başarıyla canlandıran Sürer, Camdaki Kız dizisindeki Feride rolüyle milyonların gönlüne taht kurdu. Şimdilerde başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisi ile ekranlara dönüş hazırlığında.

NUR SÜRER AİLE DİZİSİ İLE BAMBAŞKA BİRİ OLACAK

Nur Sürer Aile dizisindeki yeni rolü ile dizi severleri bir kez daha şaşırtmaya hazırlanıyor. Aile ilk tanıtım fragmanı ile izleyicileri büyüledi. Usta oyuncu Tatlıtuğ ve Nejat İşler'in annesini oynayacak. Hülya Soykan olarak yer aldığı Aile dizisinde yeni imajı da çok beğenildi.

Hakan Bonomo'nun uyarlamadan özgünleştirerek yazdığı Aile dizisinde Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, İpek Çiçek, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadroda yer alıyor.

Hülya Soykan’ın ikisi erkek dört çocuğu var. Psikolog Devin ise bu aileye yardım edecek. Aile dizisi çok yakında Show’da başlıyor. İşte ilk tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş