Nuri Şahin'den Abdullah Avcı Paylaşımı

Abone Ol

Trabzonspor deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor’a 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-1 kaybettiği karşılaşma sonrasında Nuri Şahin İle Abdullah Avcı arasında yaşananlar dikkat çekti.

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Abdullah Avcı’ya duyduğu hayranlığı ve üzerindeli emeğini paylaştı.

Abdullah Avcı'dan çok şey öğrendiğini belirten Nuri Şahin paylaşımında ‘’Dün maç öncesi ve sonrası sarf ettiğiniz güzel sözler için bir kez daha teşekkür ederim Hocam. Sizinle çalışırken çok şeyler öğrenmiştim, rakipken de öğrendiğimi görmekten çok mutluyum. Hep söylediğiniz, hep söylediğimiz gibi; çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam…’’ ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH AVCI NELER SÖYLEMİŞTİ?

Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, ‘’Nuri Şahin daha oynayacaktı, benim ekibimde olacaktı ama böyle bir karar verdi. Birbirimize çok önemli katkılar sağladık. Real Madrid, Dortmund, Liverpool'da oynadı. Antalyaspor’un verileri o geldiğinden beri yukarı çıkıyor.’’ ifadelerini kullanmıştı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }