Trabzonspor’da gösterdiği performans ve şampiyonlukta oynadığı etkin rol sonrası sözleşmesinin tamamlanmasıyla Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha ile sözleşme imzalayan Anthony Nnaduzor Nwakaeme için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Arabistan'dan ayrılmak istediği Nwakaeme isyan bayrağını çekerek takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Al-Fayha’nın kendi sahasında konuk ettiği Al Nassr maçının 90.dakikasında oyundan alınmasına sert tepki gösteren Nijeryalı futbolcu uzun süre sakinleştirilememişti.

Teknik Direktör Vuk Rasovic’e tepki gösteren Nwakaeme için Suudi Arabistan basını flaş iddia ortaya attı.

Bu sezon 20 maçta 8 gol 3 asistlik performansıyla takımın en skorer futbolcusu olan Nwakaeme’nin tepkisini eleştiren Suudi Arabistan basını Vuk Rasovic’in net bir karar alması yönünde görüş bildirdi.

Teknik Direktör Vuk Rasovic’in 34 yaşındaki Nwakaeme için vereceği karar belirsizliğini korurken yıldız futbolcunun Suudi Arabistan’da mutsuz olduğu belirtildi.

Suudi Arabistan Ligi'nde 11.sırada yer alan Al-Fayha'nın beklentilerin uzağında kaldığı sezon sonrası küçülmeye gitmeyi hedeflediği gündeme geldi.

Al-Fayha ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Anthony Nwakaeme transferde Süper Lig ekipleriyle anılmıştı.

Öte yandan Nwakaeme’ye Çin Süper Ligi’nden de ilgi olduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR KARİYERİ BAŞARILAR İLE DOLU

Trabzonspor formasıyla 145 maçta 47 gol 40 asistlik performans sergileyen Anthony Nwakaeme taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Bordo mavili takımda şampiyonluğun etkin isimlerinden olan yıldız futbolcu Ziraat Türkiye Kupası ve iki kez Türkiye Süper Kupa kazanma başarısı da gösterdi.