Ofspor 28 yıl sonra profesyonel liglere veda etti. Trabzon takımlarından Ofspor, Karaman FK'ya 3-1 mağlup olurken matematiksel olarak da ligde kalma şansı kalmadı.

Kulüp Başkanı Olcay Saral yaptığı açıklama ile Oflulara sitem ederkelen siyasetçilerin ve iş insanların ve stadyumları doldurmayanların utanması gerektiğini söyledi. .

Saral açıklamasında "Bugün itibariyle ilçemizin en büyük markası Ofspor’umuz matematiksel şansı da kalmayıp maalesef profesyonel liglere veda etmiştir.. Yazacak çok şeyler olsa da buna gerek olmadığı fikrindeyim.. Sonuç olarak 11 yıldır kulüp başkanı olarak sorumluluk tamamıyla bana aittir.. Ancak tüm zamanımı ayırdığım, hiç bir beklentimin olmadığı ve üstelik büyük maddi riskler taşıdığım görevimde Ofspor’un bu ağır ekonomik şartlar, bu taraftar desteği ve hepsinden önemlisi Oflu kimliği taşıyan makam mevki sahibi kişilerin duyarsızlığı ile bir gün bu sonu yaşayacağı aşikardı. Aslında her sezon başı kulübü daha iyi yönetebilecek, güçlü ekonomisi olan, Ofspor’a yakışacak yeni bir başkan aramamız da bu yüzdendi… Sözü uzatmaya gerek yok.. Her zaman sahanın içinde kalarak onurumuzla mücadele ettik.. Düştük, Çıktık,Play-Off kaçırdık,Play Off oynadık, Finali kaçırdık. Hep bir yarış vardı ama hiç kirlenmedik, tertemiz kaldık, her yerde saygı gördük. Hiç kimseyi arkamızdan ne maddi ne manevi konuşturmadık. Of’a ve Ofspor’a yakışmayan tek şeyimiz sportif başarısızlığımız oldu. Bundan dolayı da utanacak değilim.. Utanacaksak; randevu vermeyen siyasetçiler, ellerindeki imkanları kullanmayanlar , telefonlara bakmayan iş insanları ve o stadı bir kez bile dolduramayan, olduğumuz yerin kıymetini bilmeyenler hep birlikte utanalım.." ifadeleri kullandı.