OF'TA FUTBOL HEYECANI BAŞLADI
Trabzon'un Of ilçesinde geleneksel hale gelen "Bizim Uşaklar Futbol Şenliği 2026" turnuvası başladı. Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halı sahasında düzenlenen organizasyon, futbolseverlerin yoğun ilgisiyle açılış yaptı.
Toplam 11 takımın mücadele edeceği turnuva, ilçede sporun yaygınlaşmasına katkı sağlamayı ve gençleri bir araya getirmeyi hedefliyor.
11 TAKIM KUPA İÇİN MÜCADELE EDECEK
Turnuva formatına göre her takım organizasyon boyunca 4 karşılaşmaya çıkacak. Grup aşamasının ardından ilk iki sırada yer alan ekipler doğrudan çeyrek finale yükselme hakkı elde edecek.
Sıralamada 3 ile 10. basamaklar arasında yer alan takımlar ise üst tura çıkabilmek için play-off müsabakaları oynayacak.
DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ
Organizasyon sonunda başarılı olan takımlar çeşitli ödüllerin sahibi olacak. Turnuvada derece elde eden ekiplerin para ödülü ile ödüllendirileceği belirtildi.
Bu uygulamanın rekabeti artırmasının yanı sıra sporcuların motivasyonuna da katkı sağlaması bekleniyor.
DEMİREL'DEN FAIR PLAY MESAJI
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, açılışta yaptığı konuşmada turnuvanın dostluk ve kardeşlik ortamında geçmesini temenni etti.
Demirel, tüm takımlara başarılar dileyerek organizasyonun kazasız, belasız ve sportmenlik içerisinde tamamlanmasını istedi.
Açılış programının ardından ilk maçın oynanmasıyla birlikte Of'ta futbol şöleni resmen başlamış oldu.




