Trabzonspor camiasında gelenek haline gelen öğrencilere forma desteği bu yılda devam ediyor. Özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara ve kırsal bölgelerdeki Trabzonspor sevdalısı çocukları mutlu etmek için ve takımlarına daha çok bağlanmaları içinde çok önemli bir proje olarak biliniyor.

Bu yılda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Yılmaz bu geleneği sürdürdü. İlk önce Köprübaşı Hatice Aslan Aksoy İlköğretim okulundaki öğrencilere forma hediye eden Yılmaz Araklı Değirmencik köyü okulu öğrencilerine, Düzce Gümüşova Kuran kursu öğrencilerine, Araklıspor alt yapı çocuklarına forma ve eşofman takımı, Artvin Trabzonspor taraftarlar derneğine bağlı taraftarların çocuklarına forma hediye ederek alkış aldı.

İmdat Yılmaz konu ile alakalı olarak ‘’başkanımız Ertuğrul Doğan’ın başlattığı bu özel ve güzel projeye bizimde destek olmamız çok önemli o çocukların gözlerindeki ışığı ve mutluluğu görmek bizim için gurur verici inşallah forma kampanyamız devam edecek diyerek tüm Trabzonsporlu İşadamlarına bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.